Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτος διάλογος στον «αέρα»: Ο Χίος τηλεφώνησε στον Ψινάκη ως ένστολος – «Μ@λ@α, ξεφτιλισμένε» (βίντεο)

Ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ του Στέφανου Χίου και του Ηλία Ψινάκη εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής του δημοσιογράφου

Αφορμή οι καταγγελίες των κατοίκων στον Δήμο Μαραθώνας, πως ο δήμαρχος τους έχει αφήσει στο έλεος μετά την φονική πυρκαγιά, ενώ δεν έχει ξεκινήσει κανένα έργο. Βέβαια δεν ειπώθηκε τίποτα γι’ αυτό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επικοινωνίας.

Στην πρώτη προσπάθεια ο Ψινάκης δεν απάντησε, αλλά εν τέλει σήκωσε το τηλέφωνο κι εκεί… άρχισε η τραγελαφική συνομιλία.
Ο δημοσιογράφος συστήθηκε σαν ένστολος από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής… με το όνομα Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, με τον Δήμαρχο να απαντά κανονικά σε κάθε ερώτηση, χωρίς να καταλαβαίνει ότι επρόκειτο για «φάρσα».
Αφού μίλησαν αρκετά, με τον κ. Ψινάκη να ρωτά κιόλας αν είναι… Κριός στο ζώδιο ο συνομιλητής, ο κ. Χίος τον έβρισε άσχημα στον «αέρα» και του αποκάλυψε την ταυτότητα του. Με βαριές εκφράσεις τον κατηγόρησε πως έκαψε τον κόσμο στο Μάτι και τους παράτησε…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ με ένα κλικ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.