Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία στο Βαρνάβα – Απορριμματοφόρο του Δήμου Μαραθώνα παρέσυρε και ακρωτηρίασε γυναίκα.




ΑΝΑΝΕΩΣΗ 24.1.2017

Τραγικό δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, όπου μια κάτοικος του Βαρνάβα πηγαίνοντας προς το σχολείο της πλατείας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από το απορριμματοφόρο του Δήμου Μαραθώνος.

Σύμφωνα με στοιχεία από μαρτυρίες, κατοίκων η άτυχη πέρασε μπροστά από το σταματημένο φορτηγό. Το αυτοκίνητο όμως κινήθηκε ξαφνικά προς τα εμπρός και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ΙΧ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στον τόπο του ατυχήματος με αρκετή καθυστέρηση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών η άτυχη γυναίκα έχασε με ακρωτηριασμό τα δάκτυλα του ποδιού της εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της.

Ο  οδηγός του απορριμματοφόρου βρίσκεται στην διάθεση της τροχαίας και της δικαιοσύνης.

Μυστήριο παραμένει για το πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση ΣΟΚ. 
------- 

Σε απάντηση ανακοίνωσης Κοινότητας Βαρνάβα πληροφορούμε πως:
Η “ενημέρωση”  σαν Όρος στηρίζετε σε γεγονότα και μαρτυρίες που διαδραματίζονται και που μπορεί κάποιες φορές να εμπεριέχουν κάποιες ανακρίβειες δευτερεύουσας όμως σημασίας. Αυτό που πάντα υπερτερεί είναι η ενημέρωση του κόσμου για το γεγονός και της είδησης αυτής καθ αυτής.
  Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

8 σχόλια:

  1. Λυπάμαι τον οδηγο που είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει σε τίποτα. Θα του περάσετε μπροστά από το φορτηγό στο τυφλό σημείο και δεν θα φαινόταν καν. Την έχω γλυτώσει κάνα 2ο φορές ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Καζάνη Χρήστο
      Μετά το σχόλιο σας διορθώσαμε αυτό που αναληθώς μας πληροφόρησαν. Δείτε Επαναδιατύπωση – Διόρθωση κειμένου.

      Διαγραφή
  3. Το αν συνελήφθει ο οδηγός ή οχι είναι χωρίς σημασία. Αυτό που νοιάζει είναι η υγεία της Μαρίας να μπορεί να περπατήση ξανά χωρίς βοηθητικα μεσα πραγμα που αμφιβάλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γυναίκα θα μείνει ανάπηρη αφού πολτοποιηθηκαν τα κάτω της άκρα και ο οδηγός έχει τις ευθύνες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΥΠΟΓΡΑΜΊΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΥΧΙΕΣ ΓΟΝΙΏΝ.
    Από σχόλια κάτοικων που συλλέξαμε, βλέπουμε ότι αναφέρονται στην διακοπή διέλευσης φορτηγών από τον κεντρικό δρόμο του Βαρνάβα και ιδιαίτερα μπροστά στην πλατεία του σχολείου όπου διέρχονται συχνά μαθητές και γονείς στις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης.
    Τα απορριμματοφόρα συγκομιδής να μην κυκλοφορούν τις ώρες λειτουργίας των σχολείων. Το ίδιο να ισχύει και με τα φορτηγά που μανουβράρουν εκεί κάνοντας αναστροφή από το κοντινό βενζινάδικο.
    Ήμαστε σίγουροι ότι θα ληφθεί μέριμνα από την τοπική Πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.