Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Χτύπησε το καμπανάκι ο Πρόεδρος...

Αποφασισμένος πήγε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα Αιμίλιος Ρεϊσογλου, ν’ αναβάλλει τα θέματα που θα έρχονταν στη σημερινή συνεδρίαση (σ.σ. Τρίτη 18/9) χωρίς εισήγηση απο τις υπηρεσίες του Δήμου.

Και μ’ αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να λειτουργήσει αλλά η σπουδαιότητα κάποιων θεμάτων δεν τον άφησαν να το κάνει πράξη, παρόλο που υπήρχαν αρκετά θέματα χωρίς εισηγήσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Ξεκαθάρισε όμως με τον πλέον σαφέστατο τρόπο ότι δεν επιτρέψει να ξαναμπεί θέμα στην ημερήσια διάταξη εάν δεν συνοδεύεται και από την αντίστοιχη εισήγηση.
Όπως τονίζει στις συζητήσεις του, ο Αιμίλιος Ρείσογλου, δεν θέλει να προδώσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του, ούτε και να προσβάλλει τη νοημοσύνη τους, και άρα σκοπεύει να κάνει τ’ αδύνατα δυνατά, να επιβάλλει τη νομιμότητα στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όχι κι εύκολος στόχος, όταν έχεις να κάνεις με έναν δήμαρχο σαν τον Ηλία Ψηνάκη και τους συγκεκριμένους αντιδημάρχους...
Καλό κουράγιο πρόεδρε!!!
https://www.dimotisnews.gr/
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:  
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.