Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Αγωγές-μαμούθ από κατοίκους της Ν. Μάκρης κατά του Δήμου Μαραθώνα!!! Γιατί ζητούν 3.500.000 ευρώ

Σε συνέχεια των παράνομων ενεργειών του Δήμου Μαραθώνος στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης ασκήθηκαν αγωγές αποζημίωσης εκατομμυρίων ευρώ από κατοίκους της περιοχής.

Οι αγωγές στρέφονται όχι μόνο κατά του Δήμου αλλά και κατά των υπαίτιων μελών του δημοτικού συμβουλίου, με αίτημα την προσωπική τους κράτηση και τη χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Συνολικά όπως λένε οι ίδιοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια 35 κάτοικοι, έχουν κατατεθεί 5 αγωγές με αντικείμενο συνολικά 3.500.000 ευρώ!
Επισυνάπτεται απόσπασμα μιας εκ των αγωγών
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
(Τακτική Διαδικασία – Ενοχικό)
Α Γ Ω Γ Η
(10 κατοίκων)
Κ Α Τ Α
1. Του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία «Δήμος Μαραθώνος», που εδρεύει στον Μαραθώνα Αττικής, επί της οδού Οινόης, αρ. 6, με ΑΦΜ 997606752 ΔΟΥ Παλλήνης, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.
2. …
( ΚΑΤΑ ΕΞΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)
Ι. ΙΣΤΟΡΙΚΟ
[…]
Τον Μάρτιο του 2007, χωρίς καμία άδεια, παντελώς αυθαίρετα, όργανα του α’ εναγόμενου Δήμου τότε Νέας Μάκρης «μάντρωσε» – κατέλαβε τις περιβάλουσες εκτός κοιμητηρίου κοινόχρηστες οδούς Βιργινίας Βλάχου και πάροδο Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πανορμίτου και τμήμα οικοπέδου έμπροσθεν της εισόδου του Κοιμητηρίου, προκειμένου, για μια ακόμη φορά να ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ. Προ της εκδικάσεως της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών, αναγκάσθηκε ο α΄ εναγόμενος διά των οργάνων του να επαναφέρει τις καταληφθείσες κοινόχρηστες οδούς στην πρότερα κατάσταση, ισχυριζόμενος και ενώπιον του Δικαστηρίου την 26/4/2007 ότι… προσωρινά προέβη στην κατάληψη, απλώς σκοπό είχε την περίφραξη του παρακείμενου οικοπέδου ιδιοκτησίας του (!!!) χωρίς να έχει πρόθεση επέκτασης του παρανόμωςλειτουργούντος Κοιμητηρίου. (!!!)
Ακολούθως, μετ’ ολίγο χρονικό διάστημα, ήτοι το Δεκέμβριο 2007, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόφαση για την επέκταση πάλι στην ίδια έκταση, με κατάληψη των προαναφερομένων οδών, και πάλι με μοναδική μεθόδευση, επιχειρώντας εκ νέου ΠΑΡΑΝΟΜΑ την επέκτασή του, δια της με αρ. 324/2007 αποφάσεώς του, η οποία απόφαση, ως προδήλως και κατά προκλητικό τρόπο ληφθείσα, ακυρώθηκε με την υπ’ αρ. 11/2008 απόφαση της επιτροπής του άρθρ. 152 του Ν 3463/2006 της Περιφέρειας Αττικής, με την αιτιολογία ότι «η επέκταση του νεκροταφείου έχει σαν συνέπεια η απόσταση αυτού από το άκρο του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως έπρεπε να είναι μεγαλύτερη των 150 μέτρων, και αυτό έγινε κατά παράβαση της διάταξης του άρθρου 29 παρ. 1 του Ν 2508/1997» (ΦΕΚ α’ 124/13-6-1997) σύμφωνα με την οποία η μείωση των αποστάσεων των ιδρυομένων ή επεκτεινόμενων κοιμητηρίων (νεκροταφείων) επιτρέπεται μόνον όταν η μείωση αυτή δεν επιφέρει επιπτώσεις στο οικιστικό περιβάλλον και στην προστασία της δημόσιας υγείας και πάντως σε καμμία περίπτωση η απόσταση αυτή δεν πρέπει να είναι μικρότερη των 150 μέτρων από το άκρο του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως και 75 μέτρων από μεμονωμένεςνομικώς υφιστάμενες κατοικίες.
Παράλληλα δε, επί αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα την απαγόρευση ταφής εκτός του υφιστάμενου κοιμητηρίου που συζητήθηκε στις 23/11/2007 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εξεδόθηη με αρ. 10482/2007 απόφαση, με την οποία διετάχθη η απαγόρευση στον α’ εναγόμενο να γίνει οποιαδήποτε ταφή εκτός ορίων του υφιστάμενου νεκροταφείου, την οποία αίτηση συνομολόγησε και ο α΄ εναγόμενος και για μια ακόμη φορά, παραπλανώντας τους πάντες!!!
Ακολούθως, στις 14/3/2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, νύκτα ακόμη, συνεργείο του α΄ εναγομένου Δήμου Νέας Μάκρης (τότε), με οχήματα, εντελώς αιφνιδιαστικά, επανέλαβαν την επέκταση του Κοιμητηρίου στο ίδιο και πάλι σημείο, και πάλι καταλαμβάνοντας τις κοινόχρηστες οδούς, περιφράζοντας με τον ίδιο τρόπο την ίδια πάλι έκταση, τοποθετώντας και γκαραζόπορτα με κλειδαριά, με βάσεις και στηρίγματα από μπετόν στα επί των κοινοχρήστων δημοσίων οδών κιγκλιδώματα. Επιπλέον, όμως, πέρα από κάθε έννοια παρανομίας, προκλητικότητας, μεθοδεύσεων και αδιαφορίας για την περιβαλλοντική μόλυνση, τη δημόσια υγεία των περίοικών, με σκαπτικό μηχάνημα, άνοιξαν λάκκο ταφής !!!Εκτός του Κοιμητηρίου, διαστάσεων 2,5 μ. x1μ. x 1,3 μ., σε απόσταση 30 μ. από το κοιμητήριο, και με σκοπό να προβούν σε ταφή αλλόθρησκων, και να βρεθούμε πλέον όλοι προ τετελεσμένου γεγονότος!!! Και εν τέλει τούτο απετράπη με παρέμβαση των αστυνομικών αρχών και της «περιφρούρησης» πλέον εκ μέρους των περίοικων, και εν τέλει απετράπη για μια ακόμη φορά η παράνομη επέκταση του παρανόμως λειτουργούντος κοιμητηρίου, με την αμέσως και με αρ. 8318/2012 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Και εν τέλει, ο α΄ εναγόμενος, βρίσκοντας την ευκαιρία, επικαλούμενος, δήθεν, την ανάγκη ταφής των άτυχων θυμάτων της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι Αττικής, εισηγήθηκε, και έγινε δεκτό (!!!) κατά σαφή παράβαση των συνταγματικών διατάξεων ότι, δήθεν, υπάρχει επείγον λόγος να επεκταθεί το κοιμητήριο και πάλι στην ίδια έκταση, και πάλι καταλαμβάνοντας με τον ίδιο τρόπο τις κοινόχρηστες οδούς, προκειμένου να ταφούν τα θύματα από τις πυρκαγιές, επιτυγχάνοντας κατά παράβαση συνταγματικών διατάξεων, αλλά και με πλημμελή εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής και πάλι, να ψηφιστεί σχετική τροπολογία, άρθρ. 55 Ν 4559/3-8-2018, το οποίο βέβαια, τυγχάνει και ψευδέστατο, αφού μέχρι σήμερα που έχει συνταγεί η παρούσα 12-9-2018, ήτοι μετά πάροδο 50 ημερών από την προαναφερθείσα τραγωδία, ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΦΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΦΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ !!!
Αντίθετα: Την 11/8/2018, συνεργείο και πάλι από τα όργανα του α’ εναγομένου, χωρίς νόμιμη απόφαση (χωρίς νόμιμη άδεια και χωρίς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις – ως περιβαλλοντική μελέτη, υδρογεωλογική κλπ- παντελώς αυθαίρετα, προέβησαν και πάλι στην περίφραξη της ιδίας πάλι έκτασης, καταλαμβάνοντας και πάλι τις δημόσιες και κοινόχρηστες οδούς, και αφού περάτωσαν τη περίφραξη, εντός αυτής και σε κοινή θέα όλων των περιοίκων, προέβησαν στη δημιουργία δυο τάφων, διαστάσεων 2,5 x 1 x 1.5 , όπου και με περισσή αυθαιρεσία και στη κοινή θέα όλων των περίοικων, προέβησαν σε ταφή δυο νεκρών, δημιουργώντας πλέον τετελεσμένη κατάσταση (όχι βέβαια θυμάτων όπως παραπλάνησαν όλες τις αρχές) και με προκλητική αδιαφορία, όχι μόνον για τη περιβαλλοντική μόλυνση, αλλά και κυρίως για τη δημόσια υγεία.
[….]
Σύμφωνα, με τα ανωτέρω, και μετά από την από 13/8/2018 εξώδικη διαμαρτυρία, δήλωση, πρόσκληση και καταγγελία περιοίκων του ως άνω περιγραφόμενου κοιμητηρίου και, προφανώς, τα αρμόδια όργανα, «θορυβούμενα» αποκαλύφθηκε ότι ο πρώτος των εναγομένων Δήμος, απέκρυπτε μεθοδευμένα το γεγονός ότι στερείτο ΟΛΩΝ των προαναφερόμενων δικαιολογητικών, και ειδικότερα το ως άνω κύριο κοιμητήριο όσο και η επέκταση του:
– Δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.
– Δεν διαθέτει περιβαλλοντική μελέτη.
– Δεν διαθέτει υδρογεωτεχνική μελέτη.
– Δεν διαθέτει τους απαραίτητους κοινόχρηστους χώρους.
– Δεν διαθέτει τους απαραίτητους χώρους πρασίνου.
– Οι νόμιμες υφιστάμενες κατοικίας απέχουν μόνο 8 μέτρα από το παρανόμως λειτουργών κοιμητήριο και μόλις 15 – 20 m από την (παράνομη) επέκτασή του.
– Απέχει μόλις λίγα μέτρα από τα υφιστάμενα φρέατα και πήγες πόσιμου νερού τόσο κυρίως κοιμητήριο, όσο και η επέκτασή του.
– Ουδέποτε από τα αρμόδια όργανα προσκομίσθηκαν τα προβλεπόμενα υπό του νόμου (ως άνω) δικαιολογητικά.
– Ελλείπουν οι σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
– Ελλείπουν η σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Πολιτισμού.
– Ελλείπει η σχετική βεβαίωση, περί μη ύπαρξης δεσμεύσεων από απαγορευτικές διατάξεις της δασικής υπηρεσίας.
– Ελλείπει εγκεκριμένη μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας.
– Ελλείπει ειδική τεχνική μελέτη με χάρτες, φωτογραφίες και τεχνική έκθεση με περιγραφή του περιβάλλοντος χώρου.
– Ελλείπει το νομικό καθεστώς δόμησης.
– Ελλείπει οι απαραίτητες οικιστικές συγκεντρώσεις.
– Ελλείπουν οι χρήσεις γης.
– Ελλείπουν οι κλίσεις εδάφους.
– Ελλείπουν οι αποστάσεις από τα φρεάτια και τις πηγές πόσιμου νερού.
– Ελλείπουν οι χρήσεις επιφανειακών και υπόγειων υδάτων.
– Ελλείπουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του κοιμητηρίου.
– Ελλείπουν οι απαραίτητες εκθέσεις κοκκομετρίας.
– Ελλείπουν οι περατότητες γεωλογικών σχηματισμών.
– Ελλείπει η δυνατότητα νόμιμης ηλεκτροδότησης.
– Ελλείπει η δυνατότητα νόμιμης υδροδότησης.
– Ελλείπει το απαραίτητο αποχετευτικό σύστημα.
– Ελλείπει ο τρόπος διαχείρισης απορριμμάτων και διάθεσης των επικίνδυνων αποβλήτων.
– Ελλείπει η έκθεση των επικρατούντων ανέμων.
– Ελλείπει ο εσωτερικός απαραίτητος περιφερειακός ο δρόμος εντός του κοιμητηρίου αλλά και της επέκτασής του.
– Ελλείπει πλήρως η μελέτη της αποστράγγισης του χώρου και του κοιμητηρίου άκρως επικίνδυνης παράλειψης, για την δημόσια υγεία.
– Ελλείπουν παντελώς οι απαραίτητες εγκαταστάσεις της διάθεσης των λυμμάτων καθώς και κλειστοί αγωγοί που πρέπει να διοχετεύονται, άκρως επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία
– Και κυρίως ελλείπει ιδιαίτερη δεξαμενή διανομής για την ύδρευση του κοιμητηρίου, προκειμένου να διακόπτεται η απευθείας επικοινωνία με το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής!!! – Άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία…
– Ελλείπουν παντελώς οι χώροι υγιεινής
– Ελλείπουν παντελώς οι σχετικές αίθουσες αναμονής των υπό ταφή νεκρών.
Ορισμένα δε αρμόδια όργανα της αρμόδιας Περιφέρειας Αττικής «θορυβούμενα» όπως προαναφέραμε από την άνω αποσταλείσα εξώδικη δήλωση, διαμαρτυρία και καταγγελία με επιφύλαξη δικαιωμάτων, και δη, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Τμήμα Ελέγχου Μετρήσεων και Υδροοικονομίας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ, επέβαλε πρόστιμο συνολικού ποσού 5.000 € (!!!) για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας… αποσιωπώντας τις παραπάνω σοβαρότατες παραβάσεις,και δη των καταγγελθέντων παράνομων επικίνδυνων για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον ενεργειών των εναγομένων και συγκεκριμένα:
Όχι, μόνο απέκρυψαν επιμελώς, ότι ουδέν εκ των ανωτέρω απαραίτητων δικαιολογητικών κατείχαν για τη λειτουργία του, αλλά αντίθετα, παντελώς προσχηματικά διέδιδαν και ανέφεραν, ότι κατείχαν τις νόμιμες αδειοδοτήσεις από όλες τις αρμόδιες αρχές τόσο για τη λειτουργία του κυρίως κοιμητηρίου όσο και της επέκτασής του (η οποία επίσης με παραπλάνηση επετεύχθη όπως προαναφέραμε), και με την αυθαίρετη, παράνομη και με τον ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και της καταστροφής του περιβάλλοντος, προέβησαν σε δύοταφές,εκτός της περιτοίχισης του νεκροταφείου, εντός χώρου πάρκινγκ !!! κατά τα προαναφερθέντα και όχι μόνο αλλά επιπλέον:
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά μήνα Οκτώβριο 2017 επί της πλευράς του κοιμητηρίου που, γειτνιάζει με την κοινόχρηστη, δημόσια οδό Φιλίππου, αλλά και της επέκτασής του, απέκλεισαν την οδό αυτή παρεμποδίζοντας πλέον, την χρήση της (και που δεν αφορά την παρούσα), με σκοπό να εναποθέτουν εκεί τα απόβλητα αδιαφορώντας τελείως για την δημόσια υγεία και την μόλυνση του περιβάλλοντος των περιοίκων. Ομοίως, επειδή, εντός του κοιμητηρίου εκτάσεως, ελλείπει πλήρως η μελέτη αποστράγγισης των ομβρίων υδάτων, διάνοιξαν «τρύπες» επί του μακροτοίχου που γειτνιάζει με την πάροδο οδού Ερμού, προκεμένου να διαφεύγουν τα λιμνάζοντα ύδατα και λόγω της κατωφέρειας, αυτά διοχετεύονται, αφού διαπερνούν τις άνω δημόσιες και κοινόχρηστες οδούς, στις παρακείμενες ιδιοκτησίες με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία όλων των περιοίκων. Με τα λιμνάζοντα δε ύδατα που παραμένουν τόσο στο κυρίως κοιμητήριο όσο και στην παράνομη επέκτασή του, έχει δημιουργηθεί πλέον εστία εντόμων άκρως επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία, και σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη κατά τα άνω, εναπόθεση των αποβλήτων, όλη πλέον η γύρωθεν περιοχή γέμει από τρωκτικά ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.
Αποκορύφωμα μάλιστα της περιβαλλοντικής μόλυνσης καθώς και του κινδύνου της δημόσιας υγείας ήταν η πρόσφατη πρώτη νεροποντή της 7/9/2018, όπου τα όμβρια ύδατα παρέσυραν τα χώματα των δυο αυθαίρετων τάφων ευρισκομένων εκτός περιτοίχισης και στην κοινή θέα, και λόγω της κατωφέρειας, εισήλθαν εντός των ιδιοκτησιών των περιοίκων. Και είναι περιττό να περιγράψουμε την εικόνα ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΥΣ, γεγονός που μας αφήνει αδιάφορους, αλλά ενδιαφερόμαστε πλέον μόνο για την υγεία μας, αφού όλες οι αρχές
…Την 13η Αυγούστου 2018, συνεργεία του πρώτου των εναγομένων και με τις εντολές των λοιπών εναγομένων (χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου) προέβησαν αυθαιρετά, στον χώρο πάρκινγκ, έξωθεν του κοιμητηρίου (και χωρίς τα ως άνω απαραίτητα δικαιολογητικά, άδειες) σε εκσκαφή δύο τάφων στους οποίους, με το πρόσχημα ότι δήθεν, είναι ανάγκη να προβούν σε ταφή θυμάτων της 23ης Ιουλίου 2018, προέβησαν και σε ταφή (όχι θυμάτων), μάλιστα σε κοινή θέα (!!!) όλων των περιοίκων – κατάσταση που παραμένει ακόμη και σήμερα άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Και ακόμη, λόγω της έλλειψης ιδιαίτερης δεξαμενής διανομής για την ύδρευση προκειμένου να διακόπτεται η απευθείας επικοινωνία με το δίκτυο ύδρευσης περιοχής υφίσταται ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ (εξού και τα τακτικά φαινόμενα γαστρεντερίτιδας των περιοίκων).
Επειδή η αγωγή μας είναι νόμιμη, βάσιμη και αληθής.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με τη ρητή επιφύλλαξη όλων των νομίμων δικαιωμάτων μας, και ειδικώτερα για κάθε άλλη ζημία μας που δεν αναφέρεται στην παρούσα, ήτοι αγωγικές μας αξιώσεις για τη μείωση της αξίας της ακίνητης περιουσίας των 1ου,3ου, 6ου και 10ουαπό εμάς και ουσιαστικά της αποστέρησης της περιουσίας μας, από την παράνομη λειτουργία που κοιμητηρίου και της παράνομης κατά τα άνω επέκτασής του, που ήδη επιφέρει ανυπολόγιστη περιβαλλοντική μόλυνση και με κίνδυνο την υγεία όλων μας.
ΖΗΤΟΥΜΕ
Να γίνει δεκτή η παρούσα αγωγή μας, ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής.
Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι να άρουν τη προσβολή της προσωπικότητάς μας με την απομάκρυνση των δυο τάφων κατασκευασθέντωνκατά τα παραπάνω, σε κοινή θέα, εκτός περιτοίχισης του νεκροταφείου, με συνέπεια τη περιβαλλοντική μόλυνση και τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθώς και να απαγορευθεί στους εναγόμενους, όπως και σε κάθε άλλο τρίτο που έλκει δικαιώματα από αυτούς, να προβούν σε οποιαδήποτε άλλη προσβολή της προσωπικότητάς μας, ήτοι να απαγορευθεί κάθε διάνοιξη νέου τάφου και ταφή χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, άδειες, διαδικασίες και δικαιολογητικά που επιβάλλονται από το νόμο κατά τα ως άνω, τόσον στο χώρο του (παρανόμως) λειτουργούντος κοιμητηρίου, όσο και στον χώρο της (παράνομης) επέκτασής του.
Να διαταχθεί απειλή προσωπικής κρατήσεως του 2ου, 3ου, 4ου, 5ου και 6ουτων εναγομένων διαρκείας μέχρις ενός (1) έτους, και χρηματική ποινή 5.000,00 € για κάθε παράβαση της υποχρεώσεώς των, να προβούν στις παραπάνω αναφερόμενες πράξεις και παραλείψεις.
Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον ο καθένας τους να μας καταβάλουν για την αιτία που αναφέρεται στο ιστορικό της παρούσας, ήτοι ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000,00 €) στον καθένα από εμάς, ήτοι συνολικά το ποσό των ενός εκατομμυρίουευρώ (1.000.000,00 €), νομιμότοκα από την επίδοση της παρούσας μέχρι την εξόφληση.
Να απαγγελθεί προσωπική κράτηση διαρκείας μέχρις ενός (1) έτους κατά των 2ου, 3ου, 4ου, 5ου και 6ουτων εναγομένων προς εξασφάλιση των απαιτήσεών μας.
Να κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί.
Και να καταδικασθούν οι εναγόμενοι στην όλη μας δικαστική δαπάνη.
Αθήνα 17/9/2018
Ο Πληρ Δικηγόρος
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.