Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Βρήκαν νεκρό άλογο στα...σκουπίδια στην περιοχή του Μαραθώνα! [φωτο]

Τι να περιμένεις από την διοίκηση Ψινάκη. Να τους απονείμουμε το μετάλλιο της Λεγεώνας....
Άνω κάτω είναι το δημαρχείο Μαραθώνα και αιτία είναι ένα νεκρό άλογο που βρέθηκε στα σκουπίδια! Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζαγάρης, υπεύθυνος για την καθημερινότητα και την καθαριότητα στο Δήμο, άφησε να πεταχτεί στα...σκουπίδια το νεκρό ζώο.

Οι καταγγελίες σε βάρος του αντιδημάρχου, συνοδευόμενες και από φωτογραφικό υλικό, έγιναν από φιλοζωική οργάνωση.

Σύμφωνα με αυτές, υπάλληλοι στην καθαριότητα ειδοποίησαν τον προϊστάμενό τους για το νεκρό άλογο, σε περιοχή του Μαραθώνα. Εκείνος με τη σειρά του, ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ζαγάρη που έδωσε εντολή να...καμουφλαριστεί με κλαδιά και ξερόχορτα το νεκρό ζώο και να πεταχτεί στα σκουπίδια από μια μπουλντόζα του Δήμου Μαραθώνα.
Οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους αυτό που τους έλεγε ο προϊστάμενός τους όμως, παρά τις αρχικές τους ενστάσεις τελικά προχώρησαν στην... "εξαφάνιση" του νεκρού αλόγου, αφού ο αντιδήμαρχος επέμενε στην απόφασή του. Φυσικά, πέρα από την ασέβεια στο νεκρό ζώο -που διώκεται και ποινικά- το κουφάρι του πεταμένου αλόγου στα σκουπίδια μέσα σε χρόνο ρεκόρ, αποτέλεσε και εστία μόλυνσης της περιοχής αλλά και των άλλων αδέσποτων ζώων.

Αμέσως μετά την καταγγελία, ο Ηλίας Ψηνάκης οργισμένος επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του τομέα καθαριότητας, ο οποίος και του αποκάλυψε τον...ιθύνοντα νου αυτής της απίστευτης ενέργειας. Ο δήμαρχος Μαραθώνα διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ, ενώ το θέμα θα απασχολήσει άμεσα και το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα πληροφορίες που συνέλεξαν φιλοζωικές οργανώσεις, θέλουν τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ζαγάρη, να έχει πετάξει με τον ίδιο τρόπο στα σκουπίδια, πριν από λίγο χρονικό διάστημα κι ένα μουλάρι που βρέθηκε νεκρό έξω από αγροικία του Μαραθώνα...

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.