Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Χρήστος Στάμος να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος για όσες κατηγορίες αποδείχθησαν ψεύτικες


Ο κ. Χρήστος Στάμος έκανε μία τοποθέτηση απευθυνόμενος προς τον Ηλία Ψηνάκη λέγοντας του «κ.manager, έτσι άλλωστε μας είπατε  ότι είστε , μπορεί να ασχολείστε με την προώθηση κάποιων τραγουδιστών όπως πχ του κ. Μαρτάκη που τον αναδείξατε ( εκεί παρενέβη ο ίδιος και συμπλήρωσε  "και τον κ. Ρουβά" προκαλώντας οχλαγωγία  στο ακροατήριο) αλλά άλλο manager τραγουδιστών και άλλο Δήμαρχος.

Ύστερα από ένα χρόνο θα πρέπει να καταλάβατε ότι για να προχωρήσει ο Δήμος θα πρέπει να βρίσκουμε διάφορους τρόπους για να ξεπερνάμε κάποια δύσκολα προβλήματα. Έτσι εμείς, ως Αντιπολίτευση δεν διστάσαμε να ψηφίσουμε δύο φορές στην Οικονομική Επιτροπή για απ ευθείας ανάθεση καυσίμων, πράγμα που εσείς για αντίστοιχες περιπτώσεις στη δική μας θητεία μας καταγγείλατε για παρανομίες. Πρέπει να μας  ζητήσετε συγνώμη για όλα αυτά που έχουν λεχθεί»
Ο νυν Δήμαρχος εκείνη την ώρα «καθάριζε τα γυαλιά του» και έκανε πως δεν ακούει.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.