Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τεράστιες ουρές έξω από τον Άγιο Σάββα για το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας

Tο ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας θα μεταφερθεί στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της μεταφοράς θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου βρίσκεται το ιερό λείψανο, γύρω στις 09:30.
Το ιερό λείψανο θα μεταφερθεί με στρατιωτικό όχημα στο νοσοκομείο και θα τοποθετηθεί στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου έτσι ώστε να προσκυνήσει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, τόσο οι συγγενείς των ασθενών όσο και όποιος άλλος θέλει. Το λείψανο θα παραμείνει στον Άγιο Σάββα για περίπου δύο ώρες- μέχρι τις 12 το μεσημέρι- και στη συνέχεια θα επιστρέψει, με την ίδια διαδικασία, στην Αγία Βαρβάρα, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 24 Μαΐου.
Εντωμεταξύ, η τροχαία από νωρίς το πρωί αφήνει σημειώματα πάνω σε αυτοκίνητα και μηχανές που είναι σταθμευμένα μπροστά από το νοσοκομείο, ενώ ήδη έχει σηκώσει με γερανό κάποια από αυτά.
Την ίδια ώρα, ήδη από νωρίς το πρωί έχει αρχίσει να σχηματίζεται ουρά πιστών που, ενώ δεν έχουν καμία σχέση με το νοσοκομείο, επιθυμούν να μπουν στο παρεκκλήσι για να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο ιδιαίτερα πολύς κόσμος, κάτι που δεν είχε υπολογιστεί, αποφασίστηκε να μην γίνει η περιφορά του ιερού λειψάνου στους θαλάμους του νοσοκομείου και να τοποθετηθεί κατευθείαν στο παρεκκλήσι.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.