Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δίκτυο εθελοντών της Λαογραφικής εταιρείας Βαρνάβα δήμου Μαραθώνα


Ολοκληρώνεται και ο δεύτερος κύκλος συλλογής φαρμάκων και ιατρικού υλικού προς τους Γιατρούς του Κόσμου από το Δίκτυο εθελοντών της Λαογραφικής εταιρείας Βαρνάβα δήμου Μαραθώνα, το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου και το Διαδραστικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα.
Φάρμακα που δεν έχουν λήξει θα συλλέγονται για δεύτερη φορά εφέτος έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2011 για να διατεθούν σε άπορους Έλληνες και μετανάστες. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη αποστολή συλλογής φαρμάκων και ιατρικού υλικού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Μάιο του 2011 όπου εκατοντάδες κουτιά φαρμάκων καθώς και ιατρικό υλικό (σύριγγες, γάζες, βαμβάκι ) παραδόθηκαν στα πολιυατρεία των Γιατρών Του Κόσμου μετά την μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων της βόρειας Αττικής.
Μια «έμπρακτη στήριξη στο έργο και της ανάγκες της Οργάνωσης» σύμφωνα και με την Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου κα Θάνου Ευγενία που συνοδεύτηκε πριν από εκατοντάδες επιστολές ενημέρωσης προς  τους πολίτες της Αττικής.
Το υλικό θα παραλαμβάνεται όπως και την πρώτη φορά στην έδρα των δύο μουσείων (οδός Ανδρούτσου 7, Βαρνάβας Αττικής δήμου Μαραθώνα), 1800-2000 καθημερινά αλλά και από τα μέλη του Δικτύου εθελοντών της Λαογραφικής εταιρείας Βαρνάβα δήμου Μαραθώνα από την οικία των πολιτών της βόρειας Αττικής που αδυνατούν να τα φέρουν ή να τα στείλουν στον Βαρνάβα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας (6937822962 – 2295097870 Πέτρος Κατσίκης)
 (6946128421 Λάζαρος Καραούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.