Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Κορυφώνεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» στον Δήμο Μαραθώνα

eirini1
Στη κορύφωσή του βρίσκεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» του Δήμου Μαραθώνα, με τη συμμετοχή κατοίκων, παραθεριστών και επισκεπτών της πόλης στις μουσικές, θεατρικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του .
Με ένα από τα πιο αντιπολεμικά έργα όλων των εποχών στην παγκόσμια δραματουργία, την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας ο μήνας Αύγουστος, χαρίζοντας συγκίνηση και γέλιο στους θεατές του κατάμεστου Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου.
eirini2
Ανάμεσά τους και η Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κα Αλέκα Παπαρήγα που κατοικεί στη Νέα Μάκρη.
Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στις 24 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνοντας μέσα στο πλούσιο, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, πρόγραμμά του τις συναυλίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη, της Έλλης Πασπαλά, του Χρήστου Θηβαίου και του Θάνου Μικρούτσικου και θεατρικές παραστάσεις όπως «Ο εγωιστής γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ, «Άμλετ» του Σαίξπηρ, «Παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα, «Υπηρέτης δυο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι και πολλές άλλες.
eririni3
Στο www.marathon.gr υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.