Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Παγώνει ο «Καποδίστριας 2»

Οικονομικά και εκλογές δεν επιτρέπουν στον πρωθυπουργό να προχωρήσει στην συγκεκριμένη μεταρρύθμιση

Πηγή : Πολίτης της Κορινθίας

Στις παράπλευρες απώλειες της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, η οποία ξεκινά ουσιαστικά από τις 16 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνεται πλέον και ο Καποδίστριας 2 μετά την τοποθέτηση του κ. Καραμανλή, στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός απέφυγε να απαντήσει συγκεκριμένα για τις σκέψεις του γύρω από την περιλάλητη μεταρρύθμιση, λέγοντας απλά πως «είναι στις προθέσεις μας». Η ερμηνεία αυτής της δήλωσης σε συνδυασμό με το κακό κλίμα που υπήρξε στην τελευταία συνάντηση των εκπροσώπων της ΚΕΔΚΕ με τον κ. Αλογοσκούφη δείχνει πως ο «Καποδίστριας» μεταφέρεται στις μετεκλογικές καλένδες και άρα δεν θα προλάβει το υπουργείο τις ημερομηνίες, ώστε οι επόμενες δημοτικες και νομαρχιακές εκλογές να γίνουν το 2010 με τους συνενωμένους Δήμους και τις καταργημένες Νομαρχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.