Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ “ΨΈΜΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Αγαπητέ κ. Αποστολόπουλε
Περιδιαβάζοντας την σελίδα σας (FB) στο Internet διάβασα έκπληκτος τα διάφορα κακόβουλα σχόλια αναγνωστών (που μιλούν για τα ψέματα του αεροψεκασμού) σε σχετική σας ανάρτηση, που όμως δεν αλλάζουν σε τίποτα την έγκαιρη αντίδραση της κοινότητας και τον επιτυχή ψεκασμό της περιοχής.

Η εταιρεία όταν έλεγε για εναέριο ψεκασμό φαίνεται  πως εννοούσε εκνέφωμα από εδάφους με αμπούλες.
 Έμαθα πως αναμείξανε το φάρμακο  με νερό και το ψέκασαν (εκτόξευσαν) σαν σύννεφο στον ουρανό με πολύ δυνατά μπέκ.
Για τα σχόλια τώρα. Τι έπρεπε να γίνει δηλαδή ;;;;
Να βάλουμε χέρι στο Υπουργείο; ; να αλλάξουν την απόφαση ;;;να τους πλακώσουμε στο ξύλο που δεν μας έδωσαν να το καταλάβουμε σωστά, το πως γίνεται;;;
Ξέρω πως οι εναέριοι ψεκασμοί έχουν απαγορευτεί δια ροπάλου και γίνονται μόνο στα έλη και στους βάλτους.
Όταν λένε εναέριο ψεκασμό σε οικισμό εννοούν εκνέφωμα και το εκνεφωμα γίνεται ανάλογα με τα μηχανήματα του εργολάβου.

Τέλος, για όσους εξακολουθούν να επιμένουν στα “ψέματα”, να πούμε στην πρόεδρο να βρει τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλλίπου και να του ζητήσει (να μας κάνει την χάρη) να πετάξει ένα αεροπλάνο …πάνω από Βαρνάβα για να πειστούν, πως έγινε ο ψεκασμός …ω! τι παραλογισμός (τρέλα) θεέ μου, που κουβαλούν μερικοί. 

Χ.Β
Κάτοικος Βαρνάβα
-------
ΤΑΜΕΙΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ απο το FB

Stefanos Sdralias
Stefanos Sdralias Ετυχε την ωρα του ψεκασμου να γυρναω σπιτι απο μια γιορτη και ειδα το αγροτικο που ψεκαζε...οχι δεν περασε εξω απο το σπιτι μου (απ οσο ειδα)δεν πηγε να ραντησει την βρυση μου που σταζει!!!παρ ολα αυτα οταν βγηκα απο το αμαξι για να μπω στο σπιτι το φαρμακο το μυρισα....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ
Nota Hlia
Nota Hlia Σταματήστε αυτό το πανηγύρι επιτέλους που όλοι κρυβεστε πίσω από ένα fb και κατηγορητε τους πάντες και τα πάντα..... Δεν μας νοιάζει πως έγινε ο ψεκασμός σημασία έχει πως έγινε και αντί όλοι σας να κάνετε μια παράκληση και μια προσευχή για τον συνάνθρωπο μας έχετε βγάλει όλοι την κακία που κρύβεται μέσα σας λες και εσείς θα τα κάνατε όλα ΤΈΛΕΙΑ !!!!!!
Pyrros Giannopoulos
Pyrros Giannopoulos Αυτό... Εχουν βγει η γνώστες των πάντων, οι αλάνθαστη, οι δικαστές, οι ξερολες, οι χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης και λένε λένε. Και δεν λέω μόνο για τα του Δημου-Κοινότητας. Αλλά είναι ΠΑΝΤΟΥ αυτή η σαπίλα, σε όλα τα επίπεδα της ζωής.
Ελενα Ανδρέας
Ελενα Ανδρέας Γελοία ανάρτηση!
Fotini Georgiou
Fotini Georgiou Έξω από το σπίτι μου έχει την "παλιά δεξαμενη" (έτσι την αποκαλούν) του χωριού! Από το 2000 που έχουμε εγκατασταθεί στον Βαρνάβα έχει μόνιμα λιμνάζοντα ύδατα! Άκουσα ότι θα γίνει ψεκασμός ειδικά σε τέτοια σημεία αλλά δεν είδα να έρχεται κανείς! Επίσης νομίζω πως αρκετά έμειναν τα νερά έτσι, είναι καιρός το πρόβλημα να λυθεί!
Stasa Mantzou
Stasa Mantzou μωρε πανε καλα μας δουλευουν ακομα
Stasa Mantzou
Stasa Mantzou απο το σπιτι μου περασε αγροτικο παντος αααχ που δεν προλαβα να το φωτογραφισω τι να σου καλα
Maria Polyzou
Maria Polyzou Ζητω η Ελλαδα......

Διαβάστε ακόμα:

   Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.