Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΜΠΕΛΛΟΣ VS ΛΑΜΠΑΡΟΥ 1-0

Της   ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ 
Δήμητρα Λαμπαρού δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα  (ΦΩΤΟ: )
Δήμητρα Λαμπαρού δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα
Άλλη μια παραίτηση από νομικό πρόσωπο του δήμου Μαραθώνα, χωρίς μεγάλη πληγή στην παράταξη Ψηνάκη αφού δε συνοδεύτηκε από ανεξαρτητοποίηση. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι στη συνεδρίαση της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Δήμητρα Λαμπαρού ‘’αδειάστηκε’’ στην κυριολεξία απ’ τους συναδέλφους της, οπότε το επόμενο βήμα που της απέμεινε ήταν η δήλωση παραίτησης της από πρόεδρος του νομικού προσώπου «Τετράπολις».

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο http://varnavasnews.blogspot.gr/ Τα νέα του Βαρνάβα, το χρονικό της συζήτησης του 30ου θέματος της ημερησίας διάταξης σχετικά με την αντικατάσταση μέλους του νομικού προσώπου ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ που εισηγήθηκε η πρόεδρος κ. Λαμπαρού, η οποία ως φαίνεται δεν τα βρήκε με τον κ. Γιώργο Μπέλλο τοπικό σύμβουλο της μειοψηφίας που αντικατέστησε την παραιτηθείσα κ. Φώη τον περασμένο Σεπτέμβρη ως μέλος του Δ.Σ.,  με φυσική κατάληξη να ζητήσει την αντικατάστασή του.
Παρότι η κ. Λαμπαρού όπως φάνηκε κατά τη διαδικασία της συζήτησης είχε τη διαβεβαίωση ότι η εισήγησή της θα υποστηριχτεί απ’ τους συναδέλφους της, ουσιαστικά έμεινε ξεκρέμαστη και παρά τις προτροπές  των δημοτικών συμβούλων Παππά της πλειοψηφίας και Σταυρακοπούλου ανεξάρτητη να ανακαλέσει την εισήγησή της, εκείνη επέμενε με αποτέλεσμα να καταψηφιστεί, καθώς οι 3 παλαιότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Γ. Ζαγάρης-Μπούσουλας-Μπαϊρακτάρης, έστριψαν διά της αποχώρησης, ενώ καταψήφισαν τόσο ο κ. Νησιώτης (έκπληξη), όσο κι ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λιβαθινός (αναμενόμενο).
Με δεδομένης ωστόσο της παραίτησης Γιάννη Ζαγάρη από αντιδήμαρχος, η κ. Λαμπαρού πιθανά προορίζεται να τον αντικαταστήσει, εκφράζοντας έτσι την απορία μήπως το όλο σκηνικό ήταν στημένο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.