Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Και η... μπάλα στον πρόεδρο!

Σ’ εξαιρετικά δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα Αιμίλιος Ρεΐσογλου, εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. 
Η πλειοψηφία των συναδέλφων του, πρότειναν όπως παραμείνει στην προεδρία, μη κάνοντας αποδεκτή την πρόθεσή του να παραιτηθεί, μετά και τη δική του ψήφο υπέρ της πρότασης παραίτησης του Ηλία Ψηνάκη.
Ούτε λίγο ούτε πολύ όμως, μοιάζει λες και ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεν έχει λόγο ύπαρξης, αφού η κανονικότητα και ομαλότητα δεν υφίστανται πλέον. Απόλυτα εκτεθειμένοι απέναντι στον Νόμο, τη Δημοκρατία και τους δημότες, τόσο ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι όσο και η γενική γραμματέας του Δήμου, αποφεύγουν να ορίζουν δημοτικά συμβούλια και να στέλνουν θέματα προς συζήτηση στην προεδρία, προτιμώντας να τα περνούν όλα από την Οικονομική Επιτροπή, και μόνο!!!
Απαράδεκτη κατάσταση, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί και οι ευθύνες βαραίνουν σε μεγάλο ποσοστό και τον πρόεδρο.
Μαθαίνουμε ωστόσο ότι είναι στις σκέψεις του Αιμίλιος Ρεΐσογλου να κάνει άνοιγμα στην Αντιπολίτευση και στους ανεξάρτητους, για να ρυθμίσουν από κοινού το ζήτημα. 
Αναμένουμε λοιπόν, γιατί το θέμα πρόεδρε (κι εκάστοτε πρόεδρε) δεν είναι να κρατάμε πάση θυσία τη θέση, αλλά να λειτουργούμε υπέρ των συμφερόντων του Δήμου.
Και μην ξεχνάμε ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Ηλίας Ψηνάκης έδειξε ολοφάνερα την αντιπάθειά του, στο πρόσωπο του προέδρου, ζητώντας του ευθαρσώς να παραιτηθεί αν νομίζει ότι δεν είναι σε θέση ν’ ασκήσει σωστά τα καθήκοντά του, για να λάβει την αποστομωτική απάντηση του Αιμίλιου Ρεΐσογλου: «Για το αν κάνω σωστά, ή όχι τη δουλειά μου οι μόνοι που μπορούν να το κρίνουν είναι οι συνάδελφοι μου που μ’ έστειλαν σ’ αυτή τη θέση. Κοίτα να κάνεις εσύ σωστά τη δική σου δουλειά...».
https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.