Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστολή αναγνώστη: «Έργα και ημέρες του ανεκδιήγητου αντιδημάρχου Μαραθώνα Γιώργου Νησιώτη...»


Αγαπητέ κύριε Γιάννη Κοντογεώργο,
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα δε πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα. Είμαστε τυχάρπαστοι, λαμόγια, κλέφτες...
Σας αποστέλλω ένα έγγραφο του δήμου Μαραθώνα που το υπογράφει αυτός και μόνο αυτός ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Νησιώτης, χωρίς να προσδιορίζει ακίνητο και περιοχή, όπου τα δημόσια εμπλέκονται με τα εκκλησιαστικά, χωρίς να υπάρχει γνωμοδότηση της τεχνικής υπηρεσίας και παρουσιάζει γνωστό συντοπίτη μας Σ.Π., γέννημα - θρέμα του Μαραθώνα, ως πυρόπληκτο, άρα και εξαιρουμένο από κάθε δικαστική διαμάχη ή άλλη διεκδίκηση από δημόσια αρχή...
Στην επιστολή μου λοιπον θα ήθελα να συμπεριληφθεί το έγγραφο του ανεκδιήγητου, τρομάρα του, αντιδημάρχου Μαραθώνα Γιώργου Νησιώτη και επισυνάπτω επισης και τον λόγο που... ο πυρόπληκτος κύριος Σ.Π. το ζήτησε και το πήρε... εφόσον θέλετε το επισυνάπτεται.
Απλά, ας ανοίξει τα μάτια του κάποιος εισαγγελέας, γιατί μάλλον δεν είναι το μόνο έγγραφο που εχει εκδοθεί από τον ανεκδιήγητο αντιδήμαρχο Μαραθώνα Γιώργο Νησιώτη!!!
Κύριε Κοντογεώργο, σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Με εκτίμηση, 
Άγγελος Παναγιώτου
Δημότης Μαραθώνα

https://www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.