Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ Κου ΑΘ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ...Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΤΩΝ & ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ (Φωτο - Βιντεο)

Του Μ. Αποστολόπουλου
Με μεγάλη ικανοποίηση διερχόμενοι κάτοικοι είδαν ειδικό συνεργείο  να καθαρίζει τα πανύψηλα ξερά χόρτα στον δρόμο προς παραλία Βαρνάβα με μέτρα οδικής ασφάλειας για τα διερχόμενα οχήματα.
Μάθαμε πως το συνεργείο αυτό (Περιβαλλοντική Βόλου) λειτουργεί ως υπεργολάβος της εταιρείας "ΑΙΓΑΙΑΣ" του εφοπλιστή κ. Αθ. Μαρτίνου που ανέλαβε το κόστος του καθαρισμού δρόμων (100χλμ) του Βαρνάβα.
Παρεμπίπτοντος όμοιο ακριβώς εξάρτημα (χλοοκοπτικό) δώρησε πρόσφατα ο κ. Αθ. Μαρτίνος για το Unimoc  της Κοινότητας, που βρίσκεται σε αναγκαία συντήρηση και θα παρουσιαστεί ξανά σύντομα.

 
Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο εξάρτημα, το οποίο εξειδικεύεται στην αποψίλωση και καταστροφή χόρτων  αυτοφυούς βλάστησης κατά μήκος του οδικού δικτύου. 
Με αυτό τον τρόπο η κοινότητα Βαρνάβα ενισχύει τις δράσεις πυροπροστασίας, θωρακίζεται από τον κίνδυνο πυρκαγιών που κατά τους θερινούς μήνες δημιουργεί η ανάπτυξη ξερών χόρτων και  θάμνων.
Πρόκειται για ένα βαρέως τύπου μηχάνημα εξειδικευμένου στην αποψίλωση και καταστροφή χόρτων και θάμνων, όπως τονίζει η τοπική πρόεδρος κα Χαρούλα Ασημακοπούλου.
“Η μέριμνά μας για την πυροπροστασία και την άρτια οργάνωσή είναι διαρκής και συντονισμένη, ώστε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες της αποψίλωσης των κοινόχρηστων εκτάσεων από ξερά χόρτα και θάμνους που συνιστούν εστία πρόκλησης πυρκαγιών. Σίγουρα οι ανάγκες μας είναι πολλές  και στόχος μας είναι η περαιτέρω ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού μας εξοπλισμού για την ενίσχυση των υπηρεσιών  μας” Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον ‘καλό μας Άγγελο’ Κο Αθ. Μαρτίνο, δήλωσε η τοπική Πρόεδρος  Βαρνάβα κα Χαρά Ασημακοπούλου.
Σύμφωνα με την Πρόεδρο ο καταστροφέας χόρτων, αναμένεται να συμβάλει στην ανακούφιση περιοχών της Κοινότητας που διαθέτουν μεγάλες κοινόχρηστες εκτάσεις, όπως κεντρικές οδικές αρτηρίες, παραλία  Βαρνάβα κλπ.
Διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά πως η τοπική πρόεδρος, εργάζεται αποτελεσματικά, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες προς όφελος του Βαρνάβα, αξιοποιώντας την γνωριμία της με τον εφοπλιστή και ευεργέτη Κο. Αθ. Μαρτίνο.
 Με σκληρή δουλειά και αυτοοργάνωση η Κοινότητα Βαρνάβα κατάφερε σε κρίσιμες καταστάσεις, να είναι σχεδόν αυτάρκης, παράγοντας έργο κάτω από δύσκολες οικονομικές συγκυρίες αντιπαλεύοντας τον χαμηλού επιπέδου πολιτικό λόγο που εκπέμπει η κεντρική διοίκηση του Δήμου και οι ντόπιοι συνεργάτες τους.

Η κα Χαρ. Ασημακοπούλου,  πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα

 

Βαγγέλης Ντουρούπης Χειριστής υπάλληλος Κοιν. Βαρνάβα

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.