Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Που βρίσκεται ο Δήμαρχος Μαραθώνος Ηλίας Ψινάκης;

Δυσμενέστατες εντυπώσεις έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η πλήρης απουσία – στα όρια της προσωπικής εξαφάνισης- του Δημάρχου Μαραθώνος Ηλία Ψινάκη.
Ενώ ο συνάδελφός του από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς βρισκόταν συνεχώς στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της φωτιάς, αλλά και της ενημέρωσης των Δημοτών, ο Ηλίας Ψινάκης δεν έδωσε μέχρι τώρα σημεία ζωής. Αντ’ αυτού εμφανίστηκε λίγες φορές στα ΜΜΕ μία από τις Αντιδημάρχους του Μαραθώνα, για να ψελλίσει ορισμένα λόγια προς το κοινό.

Τα ίχνη του κ. Δημάρχου χάθηκαν πριν από λίγες μέρες, στη Μύκονο, όπου ο ίδιος ξεσάλωσε στο διεθνές beach restaurant NAMMOS με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, σπάζοντας πιάτα μαζί με τους φίλους του.
Οι δημότες του Μαραθώνα, μέσα στην απόλυτη σύγχυση και στην οδύνη των τελευταίων γεγονότων, έχουν αρχίσει α αναρωτιούνται και αν έχουν Δήμαρχο.
Ορισμένοι από αυτούς υποθέτουν ότι ο κ. Ψινάκης θα αρμενίζει στα πελάγη με το σούπερ γιοτ κάποιου πλούσιου φίλου του. Αν και η οργή των Δημοτών είναι εύλογη, καλό θα ήταν, όταν περάσει λίγος χρόνος από την συγκυρία της πρωτοφανούς τραγωδίας, να καθίσουν να σκεφτούν ποιους ψηφίζουν για Δημοτικούς άρχοντες και με ποια κριτήρια!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.