Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ηλίας Ψινάκης (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ): Ε.Δ.Ε. για τις υδροκλοπές.(VIDEO)

Ο Δήμαρχος αποφάσισε τελικά να ασχοληθεί και με τον Δήμο του...
Στην κάθαρση του τοπίου που αφορά την παράνομη ύδρευση, στοχεύει η απόφαση του Ηλία Ψινάκη να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να προβεί η υπηρεσία στην συλλογή στοιχείων για την διαπίστωση ή μη της τέλεσης πειθαρχικών παραπτωμάτων που έχουν να κάνουν με παρανόμες συνδέσεις, μπαϊ-πας στα ρολόγια κ.α,
καθώς και για τον προσδιορισμό των υπαλλήλων που ευθύνονται για τις άνομες υδροληψίες, κατόπιν αναφορών των παραπάνω, στο υπηρεσιακό σημειώμα στις 18/12/2017 του υπαλλήλου Μανούση Βασίλειου ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών προς τους ανώτερους αρμόδιους φορείς του Δήμου Μαραθώνα.
Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το Δ.Σ του δήμου Μαραθώνα που πραγματοποιήθηκε στις 7/12/2017 με τις καταγγελίες του κ.Μανούση, βάση των οποίων κινήθηκαν οι διαδικασίες.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το περιβάλλον του δημάρχου εντός της εβδομάδος ο ίδιος θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε βάθος πενταετίας.
marathon marathon
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. [ . . . από την έρευνα που έγινε αποκαλύφθηκε ότι το ποσοστό της παράνομης ύδρευσης αγγίζει τουλάχιστον το 60%. . . . ]. Κάπου εκεί υπολογίζω ότι είναι η παρανομία σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα. Και αυτό συμβαίνει με την ανοχή ίσως και με την επιβράβευση των εγκληματιών εκ μέρους των εκπροσώπων της Πολιτείας. Δυο ερμηνείες υπάρχουν κατά τη γνώμη μου για το φαινόμενο. ♦ (01) Οι αρμόδιοι εκπρόσωποι είναι αντίστοιχης ποιότητας με τους εγκληματίες (άντε σε ποσοστό 60% κι αυτοί), οπότε πρόκειται για μια μορφή αλληλεγγύης αν όχι συνεργασίας. ♦ (02) Η πολιτεία θέλει τους νομοταγείς πολίτες φοβισμένους για τους δικούς της ανομολόγητους στόχους. Και επειδή έχουμε "δημοκρατία" και δεν μπορεί να τους φοβίσει με τα όπλα όπως στο διάστημα της χούντας, τους τρομοκρατεί με το κοινό έγκλημα. Μόνον έτσι δικαιολογούνται οι επιεικείς νόμοι και η επιεικέστερη εφαρμογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.