Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ολοκληρώνονται τα έργα της οδού Μαρμαρά στον Δήμο Ωρωπού.

Έργα στον Ωρωπό ... ψάχνουμε ....Δήμαρχο για τον Μαραθώνα!!

Στην τελική φάση ολοκλήρωσης του έργου της οδού Μαρμαρά, προχώρησε, σήμερα, η ανάδοχος εταιρία, καθώς ξεκίνησε η επίστρωση του ασφαλτοτάπητα, από την οδό Γεννηματά προς την οδό Κορυτσάς.

Εν όψει του Σαββατοκύριακου θα ολοκληρωθεί το κομμάτι έως την οδό Κορυτσάς και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί το κομμάτι της οδού Μαρμαρά, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Το επόμενο βήμα είναι η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα από την Πλατεία Ηρώων έως την οδό Γεννηματά, με τις σύγχρονες και τις απαιτούμενες προδιαγραφές, έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση και σε αυτό το κομμάτι. 
Επίσης, ξεκίνησε η διάνοιξη των τμημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για θέσεις πάρκινγκ. Αφαιρούνται τα παλιά δύσχρηστα τριγωνικά τμήματα, που προϋπήρχαν, ώστε να διαμορφωθεί ένας σύγχρονος δρόμος, ανάλογος των απαιτήσεων της εμπορικότερης οδού των Νέων Παλατιών.

Παράλληλα ελέγχεται και επισκευάζεται το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, σε όλο το μήκος της οδού Μαρμαρά και πολύ σύντομα το έργο θα παραδοθεί. 
Με την αποπεράτωση του έργου, η Δημοτική Αρχή προσαρμόζει την οδό Μαρμαρά στις καθημερινές απαιτήσεις των καταστηματαρχών αλλά και στις ανάγκες των κατοίκων.
Με το συγκεκριμένο έργο πρόκειται να δοθεί οριστική λύση σε σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, όπως είναι η απορροή όμβριων υδάτων, ώστε να παραδοθεί ένα έργο με άμεση ανταποδοτικότητα στους κατοίκους της περιοχής.
Τέλος, εξομαλύνονται και διορθώνονται τα κατασκευαστικά λάθη του παρελθόντος, που επιβάρυναν την καθημερινότητα αλλά και την εμπορική ανάπτυξη όλου του πολεοδομικού ιστού των Νέων Παλατίων.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού





Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.