Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Βοήθεια ...Ψήφους!!

Σατιρίζοντας την Επικαιρότητα ....και μιλώντας με σοβαρότητα.
https://funnymuppets.blogspot.gr/
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ: Ας σοβαρευτούμε και να μιλήσουμε λίγο ΣΟΒΑΡΑ !!! Καλό Σου βράδυ Μαραθώνα - Καλή Τύχη Ελλάδα

Τροφή Για Σκέψη !!
Πέρα από την Πλάκα δεν είναι κακό να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Φυσικά και δεν έχουμε τα περιθώρια να εμπλακούμε από τώρα σε μια .. .....διετή προεκλογική περίοδο, αλλά καλό θα ήταν μέχρι σήμερα να κάναμε την αυτοκριτική μας. 
Είτε, αν υπάρχουν περιθώρια από πλευράς του Δημάρχου να μας ακούσει, και να βελτιώσει κάποιες από τις κακές συνήθειες του, είτε να το πάρουμε απόφαση,  ότι αυτό ΔΕΝ πρόκειται να γίνει και να χαράξουμε πορεία.

Φυσικά και ΔΕΝ έχουμε εκλογές, αλλά φανταστείτε ένα υπάλληλο όταν ΔΕΝ κάνει σωστά τη δουλειά του. Δεν λαμβάνει από την Διεύθυνση Προσωπικού κάποιες ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ για περιθώρια βελτίωσης ?? Δεν πρέπει να το δούμε και από αυτή την πλευρά ?

Φυσικά όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε τι γίνεται αλλά πάντα δίνουμε τόπο στην οργή, και στο θυμό μας. ( Βέβαια αυτό δεν είναι θυμός και οργή, ούτε περιμέναμε να είχαμε Δήμαρχο τον κύριο Ψηνάκη, και να τρώγαμε με χρυσά κουτάλια.)
Απογοήτευση ?? Θέλετε κάπως αλλιώς ??

Δεν ξέρω αν ΠΡΕΠΕΙ να σκοτώσουμε τον Πολιτικό που κρύβουμε μέσα μας και να τον εμφανίσουμε 2 μήνες πριν και 1 μήνα μετά τις ΕΚΛΟΓΕΣ. Θα πρέπει να "γεννήσουμε" έναν Πολιτικό που ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου του, όχι μόνο 3 μήνες συνολικά, αλλά ολόκληρη την Πενταετία και όσο κρατάει η θητεία του Δημάρχου.
Ο Δήμαρχος θα πρέπει να ακούει τους Δημότες του, να καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και σύμφωνα με αυτές να χαράζει πορεία.

Είδαμε την πολύ ωραία σκηνή Ψηνάκη και Δούρου στην Πλατεία του Γραμματικού για παράδειγμα. Πράγματι ΤΟΤΕ ήταν πολύ ωραίο όταν έγινε. Πιστέψαμε ΟΛΟΙ μας ότι κάτι θα γινότανε με το θέμα του ΧΥΤΑ. Όταν κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε στην εξουσία τα πάντα ξεχάστηκαν. Οι πολιτικές δεσμεύσεις τους, οι υποσχέσεις τους...τα πάντα.... πήγαν περίπατο..... ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!! 

Ο χρόνος μας έδειξε ότι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κυνηγάει το όνειρο με τους ΑΡΑΒΕΣ και τους Κινέζους, αλλά δεν μπήκε μετά στη διαδικασία να ΑΚΟΥΣΕΙ τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ των ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ !!! Κυνήγησε κανέναν ΔΗΜΟΤΗ να ακούσει τα προβλήματα του όσο ΕΙΝΑΙ Δήμαρχος ????
Δεν ξέρω και παρακαλώ διορθώστε με αν έχουν πραγματοποιηθεί από τον ΔΗΜΑΡΧΟ κινήσεις τέτοιες που να πηγαίνει και να επισκέπτεται συνεδριάσεις των Τοπικών Συμβουλίων σε ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ- ΜΑΡΑΘΩΝΑ- ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ και ΜΑΡΑΘΩΝΑ ?? Έρχεται ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?? Συμμετέχει σε αυτά τα συμβούλια ?? Ακούει τα προβλήματα των ΔΗΜΟΤΩΝ του ??? Αφουγκράζεται τους Δημότες του ?? Τρέχει στους Κινέζους !! 
Ναι φαίνεται σε κάποιον που ΔΕΝ ζει στο ΔΗΜΟ Μαραθώνα πως ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ζούμε ένα Όνειρο !!! Είναι πράγματι έτσι ??
Θα του ταίριαζε ο Ρόλος του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κάτι σε Δημοτικό Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων. Ίσως και ΠΡΕΣΒΗ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ανά την Υφήλιο.....Absolutely !!!  Αλλά σε καμία περίπτωση ενός Ανθρώπου που θέλει να λέγεται ΔΗΜΑΡΧΟΣ του Ιστορικού αυτού ΔΗΜΟΥ Μαραθώνα δεν κάνει αυτά τα Χουιλίκια. Μα βρε άνθρωπε πως πας να φέρεις τους ΑΡΑΒΕΣ και τους Κινέζους όταν ΠΡΩΤΑ δεν έχεις Νοικοκυρέψει το ΤΟΠΟ ΣΟΥ ??? 
Μας ξεγέλασε, θέλαμε να μας ξεγελάσει?? Δηλαδή τον αφήσαμε ?? ήταν η Γάγγραινα πριν 17 χρόνια που είχε ρημάξει το ΤΟΠΟ ?? Πολλά είναι.... Λίγο πολύ όλοι μας μπορούμε να δώσουμε τις απαντήσεις... Ναι, το marketing του κύριου Ψηνάκη ήταν τέλειο οργανωμένο κατά την προεκλογική Περίοδο. Δεν άφησε ΤΙΠΟΤΑ να πέσει. Όλους όσους πλησίασε τους είχε μελετήσει και διαβάσει ( οι συνεργάτες τους ) πάρα πολύ καλά για χρόνια...Όλα έγιναν με μαθηματική ακρίβεια... Αυτό οι λίγο ψαγμένοι το καταλάβαιναν πάρα πολύ καλά. Άσχετα τι έλεγαν προς τα έξω...( Θέλαμε να φύγει η γάγγραινα βλέπετε).
Μπορούμε για αυτό το ΘΕΜΑ να μιλάμε και να γράφουμε με τις ώρες.
Επί του πρακτέου !!
Είδαμε από πολύ νωρίς ανθρώπους του Δημάρχου να φεύγουν από το καράβι του.. Τι έγινε ?? Τι ρόλο παίξανε ?? Τι "Στρατόπεδα" δημιουργήθηκαν άραγε ?? ( Κρυφά και Φανερά ??)
Είδαμε ο Δήμαρχος που κέρδισε από την πρώτη κιόλας Κυριακή μετά από λίγο καιρό, εκείνος που θα άλλαζε τον Μαραθώνα. Εκείνος που θα άλλαζε την Ελλάδα ξεκινώντας από τον Μαραθώνα να "Ανεξαρτητοποιούνται" Σοβαρά στελέχη του !!!
Μελετώντας το παρελθόν, καταλαβαίνοντας το παρόν πως ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ να προβλέψεις το ΜΕΛΛΟΝ σε αυτό το τόπο ??
Τι ΠΡΕΠΕΙ να λάβει σοβαρά υπόψη του ΕΝΑΣ Μελλοντικός υποψήφιος Δήμαρχος του ΜΑΡΑΘΩΝΑ ??
1) Να πάρει το χρίσμα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ?
2) Να πάρει το χρίσμα από τους ΑΡΑΒΕΣ ??
3) Να πάρει το χρίσμα από τους Εφοπλιστές και λοιπά Επιχειρηματικά Συμφέροντα, Τραπεζίτες - Ελβετούς ??
4) Να πάρει το χρίσμα από την ΕΛΙΤ των Οικογενειών του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ?
5) Να πάρει το ΧΡΙΣΜΑ από τα UNIVERSITIES ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΑΝΕΛ- ΚΚΕ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ Κόμματα ?
6) Να έχει στα ΟΠΑ - ΟΠΑ 0 8-9 Υποψήφιους - BIG players ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ Συμβούλους που φέρνουν ένα ΣΚΑΣΜΟ ψήφους και μετά ως διά μαγείας παραιτούντο ή δεν ξέρω και γω τι άλλο κάνουν  ?? ( Θεέ μου πόσα χρήματα παίρνουν κάτω από το τραπέζι ????)
7) Να πουλήσει κάποιος ΟΤΙ έχει και δεν έχει να ρίξει στον Προεκλογικό ΑΓΩΝΑ 1.000.000 ευρώ χωρίς να ξέρει αν θα βγει ??
8) Αν αληθεύει το 7) τότε για να ρίξει 1.000.000 ευρώ πόσα περιμένει να "βγάλει" από την Καρέκλα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ?
9) Να πάει "Μπατίρης" χωρίς ΜΙΑ και να τρομάξει να πάρει την ΨΗΦΟ του ???
10) Να τα πάρει από τους 1) και 2) οπότε τίνος τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ θα Υποστηρίξει όταν με το καλό θα βγει ΔΗΜΑΡΧΟΣ ??
11) Να βάλει "Λαγό" για να συμμετέχει στις ΕΚΛΟΓΕΣ και να περιορίσει το ΡΕΥΜΑ για να αποφύγει την πανηγυρική νίκη του Φαβορί ?? Οπότε εκεί θα χρειαστεί το 1), 2) και 7) ????
12) Δεν ξέρω ΔΕΝ απαντώ ??? TIΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ???
Αλήθεια έχουμε καθίσει να αναλογιστούμε μέχρι σήμερα εν έτη 2017 τι στην ΕΥΧΗ, αν έχουν γίνει από τα 1 έως 11 αυτές οι περιπτώσεις ??? 
Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ΔΕΝ έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω ??
Ωχ Θεέ μου !! Μιλάμε για τον Ιστορικό Δήμο Μαραθώνα και φοβάμαι πως ΔΕΝ εξέτασα ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις,  και πως είναι ακόμα πράγματα που μου διαφεύγουν !! Παρακαλώ τους έμπειρους να ΜΑΣ διαφωτίσουν !!
Είπαμε να Σοβαρευτούμε και να μιλήσουμε λίγο ΣΟΒΑΡΑ !!!
Καλό Σου βράδυ Μαραθώνα
Καλή Τύχη Ελλάδα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ 

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.