Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

«Το Δημοτικό Διαμέρισμα της Νέας Μάκρης δεν εκπροσωπείται από κανέναν αντιδήμαρχο»

Από τo Dimotisnews
Σημερινή (Δευτέρα 2/10) ανάρτηση στη σελίδα Επανίδρυση Δήμου Νέας Μάκρης στο Facebook.
«Δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις δικαιώνουν πανηγυρικά την προσπάθεια για την επανίδρυση του Δήμου Νέας Μάκρης.

Δυστυχώς το εγκαταλειμμένο δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Μάκρης αν και αποτελεί πληθυσμιακά το μεγαλύτερο διαμέρισμα του δήμου Μαραθώνα από σήμερα δεν εκπροσωπείται από κανέναν αντιδήμαρχο.
Η απαξίωση της δημοτικής κοινότητας η οποία είναι και η μόνη που δεν διαθέτει γραφείο σε σχέση με όλες τις άλλες δημοτικές κοινότητες οι οποίες διαθέτουν και γραφεία αλλά και προσωπικό για να εξυπηρετούν το συμβούλιο και τους δημότες τους και η οποία συνεχίζει να παραμένει χωρίς κανέναν σχεδιασμό και χωρίς καμία αναπτυξιακή δράση τα τελευταία χρόνια μένει τώρα και χωρίς εκπρόσωπο στις νευραλγικές θέσεις των αντιδημάρχων.
Η καταστροφική πορεία συνεχίζεται και καλώ όλους όσους εμπλέκονται να αντιδράσουν πριν η αγανάκτηση των δημοτών της δημοτικής ενότητας μετατραπεί σε οργισμένη αντίδραση».
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.