Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΑΣΗΣ (Πρόεδρος του Τ.Σ. Καπανδριτίου), για την απομάκρυνση του Α.Τ. Καπανδριτίου

Με μεγάλη απογοήτευση, παρακολουθήσαμε σήμερα το φορτηγό του Δήμου μας, να εξυπηρετεί και να διευκολύνει την απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής μας…
Αψηφώντας την βούληση των πολιτών.

Ένα από τα πλέον κομβικά μέρη της βορειοανατολικής Αττικής, το Καπανδρίτι, θα είναι στο εξής χωρίς Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας που σημειωτέον υπάρχει εδώ από το 1840.
Πολύ μεγάλες οι ευθύνες της Πολιτείας αλλά και του Δήμου για όσα δεν έκαναν και αυτά που έπρεπε να κάνουν, αψηφώντας τις 2.700 και πλέον ονομαστικές υπογραφές που σαν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου τους κατέθεσα από τον Νοέμβριο του 2016.
Το ερώτημα είναι πώς το Καπανδρίτι με τράπεζες, όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και με τέτοια γεωγραφική θέση το άφησαν χωρίς αστυνόμευση αδιαφορώντας για την ασφάλεια των κατοίκων ;;;;;;
Μιχάλης Ντάσης

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.