Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα - ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

ΑΙΤΗΜΑ ΒΑΡΝΑΒΙΩΤΩΝ - Νο 27737/26.9.2014 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΈΑ (9) ΜΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αρ. Πρωτ 6965/13.5.2015 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΟΔΟ Α.Ε
Είναι πλέον ξεκάθαρο, κανένας συντονισμός καμιά συνεννόηση,   μπάχαλο η διοίκηση Ψηνάκη.
Όπως όλοι γνωρίζουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο δήμαρχος συνάντησε τόσους και τόσους παράγοντες Υπουργείων με κορυφαίο τον προηγούμενο Υπουργό "κλειδί" για το θέμα των διοδίων, Μ. Χρυσοχοίδη (σχετικά εδώ) αλλά ξέχασε όπως φαίνεται να "τακτοποιήσει" και το θέμα των διοδίων μαζί του. Τώρα αν τον κοροϊδέψανε,  είναι μια άλλη ιστορία, πάντως με χαβαλέ και πλάκα δουλειά δεν κάνεις.



Με αυτά και με άλλα ο  Δήμαρχος για να αποποιηθεί της ευθύνης, ανέθεσε στον Γραμματέα του να στείλει μια "ευχετήρια επιστολή" στην εταιρία διοδίων. Έτσι  13/8/2015 ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου (Ν. Τσαγκαράκης) έστειλε την  Αρ. Πρωτ. 6965 επιστολή στην Εταιρία  ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ευχόμενος  ένα  "καλό κατευόδιο" στο αίτημα - διαμαρτυρίας των δημοτών του Βαρνάβα.
Όπως αντιλαμβάνεστε με την παρελκυστική αυτή συμπεριφορά , επιδιώκει να "ΘΑΨΕΙ"  το πρόβλημα των Βαρναβιωτών, στην αυλή της εταιρείας Διοδίων.

Φίλοι μου είμαστε μόνοι και αβοήθητοι. Μήπως ήρθε η ώρα για δράση????
Μήπως κρίνεται απαραίτητη η συγκρότηση μιας Επιτροπής Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Πολιτών του Βαρνάβα;

ΛΟΙΠΑ
Μετά την δημοσίευση  Άρθρου μας 13/5, διαπιστώσαμε ότι 14/5 αναρτήθηκε ενημερωτική ανακοίνωση στο F/B της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα   για το ίδιο θέμα, που δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα την κατάσταση.

Παραθέτουμε την επιστολή παρακάτω:

"Ασημακοπούλου Χαραλαμπία
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα
(Περισσότερα με ένα κλικ εδώ)

Δήμαρχε....Μηδέν εις το πηλίκον!
-----------------
Την 12/02/2014 εκδόθηκε από την εταιρεία
Νέα Οδός Α.Ε. Δελτίου Τύπου, με το οποίο ανακοινώθηκε η δημιουργία του εκπτωτικού προγράμματος Fast Pass Oropos για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού. 
Για τους ίδιους ακριβώς λόγους και αιτίες ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΖΗΤΟΥΜΕ  την δημιουργία αντίστοιχου εκπτωτικού προγράμματος Fast Pass Varnavas, για τους μόνιμους κατοίκους Βαρνάβα Μαραθώνα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!

Διαβάστε σχετικό Άρθρο:

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 - ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Κοινοποίηση επιστολής στους κατοίκους Βαρνάβα για τα διόδια Αφιδνών - Κοροϊδία PLUS!

---
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Με χαριτωμενιές, χαβαλέ και πλάκα κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Δυστυχώς ατυχήσατε Μαραθωνίτες μου. Υπομονή 4 χρόνια ειναι θα περάσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.