Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Λογαριασμοί νερού «φωτιά» από το δήμο Μαραθώνα...

Και στο Βαρνάβα ... πολλά κρούσματα υπερτιμολογήσεων των λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Μαραθώνα.

Η απίστευτη αθλιότητα του Δήμου Μαραθώνα συνεχίζεται!!
Οι τελευταίοι λογαριασμοί του νερού που απέστειλε σε αρκετούς κατοίκους ...
του Νέου Βουτζά δεν ήταν απλά φουσκωμένοι αλλά σε μερικά νοικοκυριά διπλάσιοι ακόμα και τριπλάσιοι των αντίστοιχων περσινών, δηλαδή της ίδιας περιόδου!
Συγκεκριμένα έφτασαν τα 300, 400 ακόμα και 500 ευρώ για την τετραμηνία Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2016.
Στις εύλογες διαμαρτυρίες των κατοίκων η απάντηση του προϊστάμενου της υπηρεσίας ύδρευσης του Δήμου, ήταν ότι «μάλλον ο προηγούμενος λογαριασμός έγινε κατ’ εκτίμηση, οπότε τώρα "μέτρησαν" την πραγματική κατανάλωση και γι’ αυτό φαίνεται φουσκωμένος». 
Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Τελικά το θράσος τους είναι απερίγραπτο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λένε ότι βάζουν ένα ποσόν, έτσι στην τύχη έναντι και μετά τριπλασιάζουν το ποσόν και καθάρισαν! Πού περισσεύει η σοβαρότητα να πάνε να αγοράσουν, μήπως και σωθούμε;
Και σαν να μην έφτανε αυτό ζήτησαν από κάποιους καταναλωτές να τηλεφωνούν στην υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου και να τους λένε τι γράφει το ρολόι του νερού, για να μην κάνουν αυθαίρετες εκτιμήσεις!
Τι άλλο θα μας πουν αλήθεια; Μήπως να μεταφέρουμε και τα σκουπίδια μόνοι μας για να μην τους απασχολούμε;;;
Και επειδή στο Νέο Βουτζά κατοικεί και ο brand name Δήμαρχος, πολύ θα ήθελα να τον δω να μεταφέρει τη σακούλα με τα σκουπίδια στο γραφείο του και μετά να παίρνει τηλέφωνο τον υφιστάμενο του, προϊστάμενο της υπηρεσίας ύδρευσης, να του αναφέρει τον αριθμό των κυβικών νερού που κατανάλωσε… Έλεος πια!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.