Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων Ωρωπού: Ενημέρωση για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωρωπού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την 1η Απρίλη 2017, ημέρα Σάββατο αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Συνταξιούχων Δήμου Ωρωπού ,συνταξιούχοι, καθώς και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων υλοποιώντας απόφαση της γενικής συνέλευσης, επισκεφθήκαμε τον Δήμαρχο Ωρωπού και συζητήσαμε μαζί του, τοπικά ζητήματα, που απασχολούν τους συνταξιούχους του Δήμου μας.
Σε πρώτη φάση ζητήσαμε:

1ον) Την λειτουργία του νέου Κέντρου Υγείας.
2ον) Την ενεργοποίηση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.
3ον) Το Δημ.Ιατρείο να δέχεται όλο τον κόσμο και τους απόρους χωρίς διακρίσεις.
4ον) Οι γιατροί στα ΚΑΠΗ να εξετάζουν, επίσης, όλους και όχι μόνο τα μέλη.
5ον) Να εξετασθεί η δυνατότητα, οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών να πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο στα συγκοινωνιακά μέσα προς Αθήνα και στα μικρά λεωφορεία του Δήμου, καθώς επίσης να επεκταθεί το ωράριο και στις απογευματινές ώρες.
Συνάδελφοι η Συντονιστική Επιτροπή στον ένα χρόνο ζωής της έχει κάνει 2 ενημερωτικές συγκεντρώσεις, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, συμπαραστάθηκε στον αγώνα των αγροτών, στήριξε με ρούχα και τρόφιμα τους πρόσφυγες και υποδέχθηκε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία της περιοχής μας.
Επίσης έλαβε μέρος στις κεντρικές κινητοποιήσεις ενάντια στις μειώσεις των συντάξεων.
Καλούμε όλους τους συν/χους ανεξαρτήτως φορέα να πλαισιώσουν τις προσπάθειές μας για την επιτυχία των κοινών στόχων μας.
ΜΑΙΟΣ 2017
Το Δ.Σ.
Email:vgeorg@tee.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.