Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Το λατομείο Ντουμάνι το υπέδειξε η δημοτική αρχή! – Σκουπιδότοποι τα «πράσινα σημεία»!


Το Πάσχα μπορεί να πέρασε, τους «Πόντιους Πιλάτους» όμως τους συναντάμε πολύ συχνά στο «διά ταύτα» των αποφάσεων. Σήμερα σε συνάντηση του προέδρου της κοινότητας Πολυδενδρίου Σπύρου Βασιλάκου, του αρχηγού της «Δυναμικής Πολιτείας» Γιώργου Γιασημάκη, του δημοτικού συμβούλου Άγγελου Χατζηιωάννου καί των δημοτών Πέτρου Παπαϊωάννου και Νίκου Λούπη με τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου, προέκυψε… «Πόντιος Πιλάτος»!

Το θέμα της συζήτησης ήταν, το τι γίνεται παρακάτω με το θέμα του Χ.Υ.Τ.Υ. στο Πολυδένδρι. Ο κ. Φιλίππου δήλωσε στους παρόντες, πως… τίποτα δεν μπορεί να γίνει από όσα σχεδιάστηκαν από τη δημοτική αρχή, αν δεν υπάρχει απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο! Να υπενθυμήσουμε πως και για το τοπικό σχέδιο που στάλθηκε στην Περιφέρεια και στον ΕΔΣΝΑ, δεν υπήρχε απόφαση δημοτικού συμβουλίου και όμως… και απόφαση περιφερειακού συμβουλίου βγήκε και έγινε και ΦΕΚ!
Για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού, με την οποία ζητά τώρα η δημοτική αρχή να πάρει πίσω το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων και με αιτία ότι η Περιφέρεια έκανε… ΛΑΘΟΣ(!), ο κ. Φιλίππου δήλωσε πως… δεν είχε δει την αιτιολογία αυτή!!! Την παρέκαμψε όμως λέγοντας, πως είναι μια δικαιολογία της δημοτικής αρχής προς τους δημότες.
Να σημειώσουμε πως η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που στάλθηκε στην Περιφέρεια γράφει, πως η απόφαση 414 του περιφερειακού συμβουλίου δεν ετέθη όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί από την υπηρεσία του δήμου (μάθαμε επιτέλους και ποιος συνέταξε το Σχέδιο αυτό), καθώς επίσης (εδώ κανείς γελάει) και για το λόγο ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν εφάρμοσε (πάλι αυτή φταίει!!!) τις γνωμοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος που προβλέπουν… την ύπαρξη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου!!!
Ο αντιπεριφερειάρχης επίσης υπέδειξε, πως πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προς τον ΕΔΣΝΑ, ώστε να αλλάξει η εισήγησή του προς την Περιφέρεια. Και για άλλη μια φορά τόνισε, πως η επιλογή του λατομείου Ντουμάνη δεν ήταν μέσα στα προς διερεύνηση λατομεία της Αττικής για λειτουργία Χ.Υ.Τ.Υ., αλλά, το ΥΠΕΔΕΙΞΕ η δημοτική αρχή Ωρωπού!
Τέλος, διευκρινίστηκε πάλι, πως τα λεγόμενα “πράσινα σημεία” που για το δήμο Ωρωπού προβλέπονται τρία(3) τον αριθμό (Κιούρκα, Κάλαμος, Σκάλα Ωρωπού), είναι χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων (δηλαδή στην πράξη… σκουπιδότοποι), που εκεί θα γίνεται η διαλογή. Με ό,τι αυτό σημαίνει…
Να ένας ΜΙΝΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ σημερα στον Ωρωπό!!!






ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ..!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.