Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Ωρωπού: Συμπληρώνοντας δυο χρόνια πολύτιμου έργου

Μπράβο στην Επιτροπή του Δήμου Ωρωπού. Μεγάλες οι Ποιοτικές διαφορές με τον δικό μας Δήμο Μαραθώνα που υστερεί σημαντικά και στον τομέα αυτό.

Η Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Ωρωπού, συμπληρώνοντας δύο χρόνια λειτουργίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, τα Φιλοζωικά Σωματεία Ωρωπού, Καλάμου, Καπανδριτίου όπως επίσης κάθε ενεργό φιλόζωο Δημότη, για την τεράστια συνδρομή τους στο έργο της επιτροπής,
αλλά ιδιαίτερα τον Δήμαρχο μας, κ. Θωμά Δ. Ρούσση, η παρέμβαση του οποίου ήταν και είναι καταλυτική σε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση, να παραθέτουμε συγκεντρωτικό πίνακα Δράσης, ανά Δημοτικής Ενότητα, με αποτελέσματα που αγγίζουν τους στόχους μας. Στατιστικά, οι 549 στειρώσεις ζώων σε δύο χρόνια, εκ των οποίων 234 σε εγκυμοσύνη, αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο 2.800 αδέσποτων ζώων που θα υπήρχαν επιπλέον στον Δήμο μας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.