Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Σύσσωμη η Αντιπολίτευση του Δήμου Ωρωπού ζητάει Σύγκλιση Δ.Σ. για το Χ.Υ.Τ.Υ.

Την μέγιστη δυνατή πίεση προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ωρωπού  επιχειρεί να ασκήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση με στόχο να συνεδριάσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την αποτροπή  δημιουργίας  Χ.Υ.Τ.Υ. στο παλιό νταμάρι Ντουμάνη στο Πολυδένδρι.

Σύμφωνα  με πληροφορίες μετά το αίτημα του Επικεφαλής της  Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Μιχ. Χασιώτη για άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και τα υπόλοιπα μέλη της Αντιπολίτευσης προτίθενται να συγκεντρώνουν  υπογραφές για να θέσουν αντίστοιχο αίτημα.
Η Αντιπολίτευση όπως τόνιζαν μέλη της  αναμένει να στηρίξουν το αίτημα τους όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και, πάντως, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι τάχτηκαν κατά της δημιουργίας Χ.Υ.Τ.Υ. στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  στις 28 Φεβρουαρίου. Επί του παρόντος άγνωστη είναι η στάση και του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Αν. Γαζβινιάν, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή της Αντιδημαρχίας του.
Στόχος της Αντιπολίτευσης είναι να παρθούν δεσμευτικές αποφάσεις από όλο το Δ. Σ. του Δήμου Ωρωπού για το πώς θα αντιδράσει ώστε να  καταστεί ανενεργό το ΦΕΚ που προβλέπει τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Υ. στο Πολυδένδρι.
Η Αντιπολίτευση θα ζητήσει το θέμα να συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.