Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η συνάντηση Θ. Ρούσση με την Επιτροπή Αγώνα Πολυδενδρίου

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θ. Ρούσση με την Επιτροπή Αγώνα Πολυδενδρίου κατά της δημιουργίας Χ.Υ.Τ.Υ. στο παλιό νταμάρι Ντουμάνη.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη  για απόψε στις 8μμ  στο Δημοτικό Κατάστημα Ωρωπού, αλλά αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του Δημάρχου όπως επισήμως ανακοινώθηκε. Να σημειώσουμε ότι είχε ακυρωθεί και η πρώτη συνάντηση για οικογενειακούς λόγους όπως  είχε επικαλεστεί ο ίδιος.
Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολυδενδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Βελτανιώτη στον οποίο ανέφεραν ότι εάν ο Δήμαρχος επιθυμεί συνάντηση μαζί τους τότε θα πρέπει ο ίδιος να μεταβεί στο Πολυδένδρι.
Επίσης σε κάθε περίπτωση τονίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση, που είναι η αποτροπή δημιουργίας Χ.Υ.Τ.Υ. στην περιοχή τους.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.