Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ Δ. Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ!





Για γέλια και για κλάματα είναι οι συζητήσεις για την έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα, η οποία αν τηρηθεί το μετεκλογικό μνημόνιο μεταξύ Ψηνάκη – δημοτικών συμβούλων, ανήκει στη Αναστασία Παππά για τη δεύτερη θητεία του προέδρου.
Κι ενώ για την επίμαχη θέση “σφάζονται” Αιμίλιος Ρεΐσογλου και Γιάννης Μπούσουλας κι η Αναστασία Παππά γράφει για το "brand name Οδυσσέας", ο καθ’ ύλη υπεύθυνος (Ηλίας Ψηνάκης) να αποφασίσει, βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, αναθυμούμενος τα όσα πέρασε μέχρι τη τελική επικράτηση του Βάιου Θανασιά ως προέδρου του Δ.Σ. στο πρόσφατο παρελθόν, όταν χρειάστηκαν πολλές ψηφοφορίες μέχρι την τελική, της επικράτησης του εκλεκτού του και μάλιστα μειοψηφικά.
Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Ηλίας Ψηνάκης δεν εμπιστεύεται καθόλου την κ. Παππά ότι θα πάει με τα νερά του και φοβούμενος ότι θα πάθει τα ίδια που έπαθε επί προεδρίας Λιβαθινού, σίγουρα θα σκίσει το μνημόνιο επικαλούμενος και την παραίτηση του εμπνευστή του κ. Κωστάκη και κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσει αλώβητο τον Βάιο Θανασιά στη θέση του.
Το μπλέξιμο βέβαια παραμένει αφού ήδη ο Αιμίλιος Ρεΐσογλου διεκδικεί τη θέση κατόπιν υπόσχεσης που λέγεται ότι του έχει δοθεί απ’ το δήμαρχο όταν παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Τ.Υ. επικαλούμενος αυξημένες απαιτήσεις στη δουλειά του ως επιχειρηματίας κατασκευών.
Τα βάσανα Ψηνάκη δε σταματούν εδώ, αφού έχει ξεκινήσει επίσης διερευνητικές βολιδοσκοπήσεις για τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. κι άλλος αιρετός σύμβουλός του ο Γιάννης Μπούσουλας.
Όσο για τη κ. Ρίζου το όνομα της οποίας εμπλέκεται στη διαδικασία εκλογής προέδρου, μάλλον πρόκειται για παραποίηση των απαντήσεών της όταν την πλησίασαν οι επίδοξοι μνηστήρες για τη θετική ψήφο της υπέρ της υποψηφιότητάς τους και εκείνη έκπληκτη ρώτησε αν είναι ενήμερος ο δήμαρχος, φέρνοντας στο προσκήνιο και τα περί μνημονίου για Παππά, οπότε απιβδισμένη είπε: «αν είναι έτσι γιατί όχι κι εγώ;».
Όπως αναφέρει στο αλληγορικό της άρθρο η κ. Παππά, πως θα αντιδράσει ο πολυμήχανος Οδυσσέας; Πόσους ακόμα συντρόφους του θα θυσιάσει; Ή ακόμα καλύτερα πόσους ακόμα συντρόφους θα χάσει;
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

ΜΟΔΑ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ 08 February 2017 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
Δυσάρεστη έκπληξη μας προξένησε το γεγονός της έντονης ενόχλησης του δημοτικού συμβούλου Μαραθώνα κ. Αιμιλίου Ρεΐσογλου, επειδή τολμήσαμε να σχολιάσουμε όσα αποτελούν κοινό μυστικό στα διάφορα τοπικά πηγαδάκια του δήμου του, περί της επικείμενης αλλαγής του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, όπου φέρεται να πρωταγωνιστεί ως διεκδικητής.
Δε θα δίναμε συνέχεια, αν ο κ. Ρεΐσογλου δεν μας κατηγορούσε ότι αναφερόμαστε σε ανακρίβειες στο άρθρο μας, ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ Δ. Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ! όταν η τοπική του κοινωνία βοά και συνάδελφοί του επιβεβαιώνουν τη πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση και επί προσθέτως δε μας απειλούσε για περαιτέρω ενέργειές του, με την απαίτηση να κατεβάσουμε την σχετική ανάρτησή μας.
Να τι μας γράφει ο κ. Ρεΐσογλου στο messenger
"Ποιος σας έδωσε αυτές τις ανακρίβειες περί προέδρου δς?
Εγώ παραιτήθηκα 1-1-2016 όταν ακριβώς ορίστηκε ότι στις 1-3 -2017 πρόεδρος δς αναλαμβάνει η κ. Παππά
Καλό θα είναι να ρωτάτε πριν γράφετε ρωτώντας τους ίδιους τους εμπλεκόμενους
Παρακαλώ διορθώστε την ανακρίβεια αλλιώς επιφυλάσσομαι για χρήση κάθε νόμιμου μέσου...
Θα περιμένω να κατεβάσετε την ανάρτηση και να μην ξανά χρησιμοποιήσετε το όνομα μου αν δε με ρωτήσετε πρώτα"
Φυσικά και δε πρόκειται να κατεβάσουμε την ανάρτησή μας, αφού θεωρούμε ότι δεν υπάρχει καμιά ανακρίβεια στο άρθρο μας. Ήταν απλούστερο να μας ενημερώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την επίμαχη θέση και εμείς ως οφείλαμε θα το δημοσιοποιούσαμε, ακριβώς όπως δημοσιοποιούμε και το σχετικό μήνυμα που μας έστειλε.
Εκείνο που δεν περιμέναμε απ’ τον κ. Ρεΐσογλου, που είχαμε ξεχωρίσει (λάθος μας) για το ήθος του, ήταν η χρήση απειλής και μάλιστα αναίτια. Το μόνο που κατάφερε είναι να επιβεβαιώσει το κλίμα εκφοβισμού που λέγεται ότι ασκείται στα τοπικά μέσα της επικράτειας του δήμου του.
Επίσης δεν έχουμε καμιά πρόθεση να ασχοληθούμε μαζί του, όπως δεν είχαμε ασχοληθεί ως τώρα, αρκεί να μην εμπλέκεται το όνομά του σε γεγονότα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία την οποία πάντα αφουγκραζόμαστε!
Μέχρι εδώ! Φτάνει πια να ρίχνονται στη πυρά αδιακρίτως δημοσιογράφοι και μάλιστα όσοι τολμούν να έχουν προσωπική άποψη, τόσο σε τοπικό όσο και κεντρικό επίπεδο! 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.