Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Δεν υπάρχει Τσίπα πια…

Δημοτικός φωτισμός 
Ρε άρχοντες του Δήμου Μαραθώνα θα μας πει κανείς ποιος φταίει για την έλλειψη δημοτικού φωτισμού  στον Βαρνάβα. Η Οδική ασφάλεια οι ληστείες κ.α απειλούν καθημερινά τις ζωές των πολιτών παραπάνω από δύο μήνες.

Ειδικότερα στην κεντρική λεωφόρο στην οδό Ευρίπου (οικισμός Αγ. Παρασκευής) προς παραλία...
Βαρνάβα έχουμε καμένες λάμπες σε μεγάλο τμήμα της οδού, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και από τότε δεν υπήρξε καμιά ενέργεια αποκατάστασης.

Επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις προς την τοπική κοινότητα αλλά και στην κεντρική υπηρεσία (Αδάμ Μεγαγιάννης, Κολοβός, Τσαγλιώτης, Καλπακίδης) από πολίτες φαίνεται να μην τους συγκινούν. Από εβδομάδα σε εβδομάδα φτάσαμε στα Χριστούγεννα. Τελευταία υπόσχεση  για αποκατάσταση του φωτισμού 13.12.16 αλλά ... δεν τους πιστεύουμε πια.

Μήπως φταίει κοινότητα Βαρνάβα και για αυτό; Μήπως φταίει η μειωμένη κοινωνική συνείδηση των πολιτών; Μήπως φταίει η γραφειοκρατία; Μήπως  φταίω εγώ που σας ενοχλώ  ;
Εσείς έχετε καμιά  ευθύνη;  Ή αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς που δεν σας έχουμε πάρει ακόμα στο κυνήγι;

Ρεζίλια….
Μ. Αποστολόπουλος
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.