Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Στους δρόμους χιλιάδες συνταξιούχοι – Διαδηλώνουν κατά των «ψίχουλων» Τσίπρα

syntaxiouxoi-5
Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε η πορεία των χιλιάδων συνταξιούχων, οι οποίοι αντιδρούν έντονα στην κυβερνητική πολιτική αλλά και στα «ψίχουλα», όπως χαρακτηριστικά λένε που τους δίνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Νωρίτερα, είχαν συγκετρωθεί στα Προπύλαια, και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς την Βουλή, την ώρα που ψιφιζόταν ο «μποναμάς» του Τσίπρα.


syntaxiouxoi-3
«Μας πετάνε ψίχουλα με τη δήθεν 13η σύνταξη όταν τα τελευταία χρόνια μας πήραν 4 δισ. και θα μας πάρουν άλλα τόσα το επόμενο διάστημα, δίνοντάς μας 617 εκατ. ευρώ» σύμφωνα και με όσα δήλωσε την Τρίτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε από τις οργανώσεις συνταξιούχων ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ & Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Δήμος Κουμπούρης, ενώ διεκδικούν δικαίωμα κανονικής 13ης και 14ης σύνταξης, κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ και  διατήρηση του ΕΚΑΣ.
syntaxiouxoi-2
Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ.
συνταξιούχοι
συνταξιούχοι
3994308
Πηγή μερικών φωτογραφιών: Eurokinissi
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.