Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΨΗΝΑΚΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ

  Απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
Σε εφιάλτη για το δήμο Μαραθώνα εξελίσσεται η 2ετία Ψηνάκη, καθώς το όνειρο των πολιτών περί αναβάθμισης του δήμου τους σε επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών τουριστικών θερέτρων κατά πως υποσχόταν ως υποψήφιος δήμαρχος ο Ηλίας Ψηνάκης έχει προ πολλού καταρρεύσει. Σε όλους τους τομείς πολύ δε περισσότερο στην καθημερινότητα του πολίτη ο Ψηνάκης βρίσκεται στο ναδίρ των προσδοκιών τους.

Το τελευταίο διάστημα η δυσαρέσκεια όχι μόνο έχει κτυπήσει κόκκινο, αλλά έχει φέρει στα όριά τους τόσο τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που έχουν εγκαταλείψει το σκάφος Ψηνάκη, όσο και σύσσωμη την μειοψηφία του δήμου,  μείζονα και ελάσσονα, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ψηνάκης να μη τολμά να εμφανιστεί στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αδυνατώντας να αντιμετωπίσει την οργή τους.
Παρά ταύτα ο ίδιος φροντίζει να εμφανίζεται μέσω των φιλικών του πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ ως ήρωας που «τρέχει» καθημερινά για τον δήμο και προσπαθεί για το καλύτερο. Ωστόσο μοιραία για τη δημόσια εκτός Μαραθώνα εικόνα που καλλιεργεί, στάθηκε η υπόθεση με τα όσα συνέβησαν στην Ε΄ Παιδική κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα της οποίας ανέλαβε την προεδρία μετά την παραίτηση του αιρετού συμβούλου του και ενώ κανείς απ’ τους δημοτικούς συμβούλους που του απέμειναν δε δέχτηκε να αναλάβει.
Δυστυχώς για το Ψηνάκη ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Φώτης Δεληβοριάς, έχοντας πλέον γνώση των μεθόδων που ακολουθεί ο δήμαρχος με δραματικές επεμβάσεις μέσω εφόδων και καταγγελιών κατά δικαίων και αδίκων με σκοπό ο ίδιος να φανεί ως άγγελος της κάθαρσης, αντέδρασε στην υπόθεση της κατασκήνωσης μέσω εμφάνισής του σε πανελλαδικό ραδιοφωνικό σταθμό, αντικρούοντας τις καταγγελίες Ψηνάκη, δίνοντας την άλλη διάσταση στο συμβάν.
Είναι η πρώτη φορά που η εικόνα Ψηνάκη αρχίζει να ‘‘ξεθωριάζει’’, άσχετα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Down Town που τον θέλει να στοχεύει το Δήμο Αθηναίων και μάλιστα ως υποψήφιος δήμαρχος το 2019.
Η πιθανότητα αυτή προκαλεί μειδιάματα στους πολίτες του Μαραθώνα, ενώ ήδη έχουν στραφεί προς το Σπύρο Λιβαθινό, που ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα μέχρι την προ ολίγων μηνών παραίτησή του, έχει κερδίσει θετική γνώμη ως προς τις ικανότητές του να ηγηθεί παράταξης ως υποψήφιος δήμαρχος.
Επί προσθέτως λόγω του ήπιου και συναινετικού του χαρακτήρα είναι αγαπητός σε όλους και έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων του δημοτικών συμβούλων όλων των πτερύγων, απ’ την εν γένει συμπεριφορά του ως πρόεδρος του Δ.Σ. καθώς δεν επέτρεψε ποτέ οποιαδήποτε παρασπονδία ακόμα κι αν επρόκειτο να συγκρουστεί με το δήμαρχο. Κάτι που τον οδήγησε σε ρήξη μαζί του και τελικά στην παραίτηση και ανεξαρτητοποίησή του.
Το πλέον σίγουρο όλων ότι από Σεπτέμβρη με την επάνοδο όλων των δημοτικών συμβούλων απ’ τις διακοπές τους, αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο Μαραθώνα, που δεν θ’ αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.