Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Γιώργος Κοροβέσης: Παραιτήθηκα γιατί εξωθεσμικοί παράγοντες μου ζήτησαν να κατεβάσω προκήρυξη αναρτημένη στη Διαύγεια, ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για απ’ ευθείας ανάθεση!

Αναμφισβήτητα η πιο σημαντική παραίτηση από το επιτελείο του Ψηνάκη, με την πιο αποκαλυπτική δήλωση:
Παραιτήθηκα γιατί εξωθεσμικοί παράγοντες μου ζήτησαν να κατεβάσω προκήρυξη αναρτημένη στη Διαύγεια! Μετά από σχετική ερώτηση που του απηύθυνε ο ανεξάρτητος πλέον πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Λιβαθινός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα και μέχρι χτες Αντιδήμαρχος Οικονομικών αποκάλυψε τους λόγους της παραίτησης του από την θέση ευθύνης που κατείχε.
"δεχόμουν συνεχείς πιέσεις απ’ το περιβάλλον Ψηνάκη στην άσκηση των καθηκόντων μου με το ποτήρι να ξεχειλίζει όταν μου ζητήθηκε μετ’ επιτάσεως να κατεβάσω προκήρυξη έργου που είχε αναρτηθεί στη Διαύγεια ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για απ’ ευθείας ανάθεση". "Παραιτούμε για να προστατέψω τη τιμή και την υπόληψή μου" φαίνεται να είπε χθες στο χθεσινό συμβούλιο ο κ.Κοροβέσης.

Μιλήσαμε με τον Γιώργο κοροβέση και θέλησε να Ευχαριστήσει τους υπαλλήλους στην οικονομική υπηρεσία, "έχω εμπιστοσύνη από Διευθύντρια μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη και την εργατικότητά τους".
Προφανώς και αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι. Δεν μπορεί να έχουμε τέτοια κατάφωρη ομολογία για παραβίαση οικονομικών και θεσμικών διαδικασιών με σκοπό τον πλούτο "φίλων και κολλητών" των εξωθεσμικών παρεμβάσεων του περιβάλλοντος του Δημάρχου Ηλία Ψηνάκη και να μην επεμβαίνει ο εισαγγελέας! Θα έπρεπε να γίνει πρώτα και μετά να τρέχουμε; Ντροπή!!! και μπράβο για την τόλμη του να παραιτηθεί !!!
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.