Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ημέρα ντροπής για την Ευρώπη - Για ένα ακόμη χρόνο παρατείνει της κυρώσεις σε βάρος του συριακού λαού

Στρατής Μαζίδης
Ημέρα ντροπής για την Ευρώπη η οποία για ακόμη μία φορά τοποθετεί στο ίδιο ζύγι το συριακό λαό με τους πάσης φύσεως ισλαμοκατσαπλιάδες που σφάζουν / λεηλατούν επί πέντε χρόνια.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Σπούτνικ, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επεξέτεινε τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ κατά των συριακών αρχών έως την 1η Ιουνίου 2017, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση:
«Στις 27 Μαΐου 2016 το Συμβούλιο παρέτεινε τα περιοριστικά μέτρα της ΕΕ κατά του συριακού καθεστώτος μέχρι την 1η Ιουνίου 2017. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τα συμπεράσματα του Συμβουλίου του Δεκεμβρίου του 2014 κι επιβεβαίωσε ότι η ΕΕ θα συνεχίσει την επιβολή κυρώσεων που στοχεύουν το καθεστώς και τους υποστηρικτές του για όσο διάστημα συνεχίζεται η καταστολή».
Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν εμπάργκο πετρελαίου, το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων, περιορισμούς των εξαγωγών και ταξιδιωτικέ απαγορεύσεις.
Με τον τρόπο αυτό συμπάσχει η Ευρώπη το συριακό λαό και τον συνδράμει στη μεγάλη του μάχη κατά του φασισμού.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.