Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΗΝΑΚΕΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Από ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
Ευφάνταστα ως συνήθως τα σενάρια που σκαρφίζεται κάθε τόσο ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης μόνο και μόνο για να προβάλει τον εαυτό του. Ο λόγος για τον τρόπο μεταφοράς του στη Θεσσαλονίκη όπου θα παραστεί στην τελετή υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας της «Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», με αερόστατο.

Σήμερα, μετά τις διαρροές στα τοπικά πηγαδάκια του Μαραθώνα, ότι θα επιβιβαζόταν μεν στο  αερόστατο αλλά σε λίγο, μακριά απ’ τα αδιάκριτα βλέμματα θα κατέβαινε και θα συνέχιζε με αυτοκίνητο, για να επαναλάβει την ίδια διαδικασία, λίγο πριν τη συμπρωτεύουσα θα ανέβαινε ξανά στο αερόστατο για να προσγειωθεί εν μέσω επευφημιών, άλλαξε σενάριο με το δήθεν φούσκωμα – ξεφούσκωμα του μπαλονιού ενώπιον των τηλεοπτικών ΜΜΕ που έτρεξαν στο κατόπι του και τον εγκατέλειψαν μόλις κατάλαβαν ότι η πτήση δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί.  
Ένα ακόμα φιάσκο, ανάμεσα στα πολλά που έχει σκαρώσει ανακοινώνοντας έργα για το δήμο του, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τους αρμόδιους υπουργούς στο Instagram, που ποτέ δεν υλοποιούνται.
Η τακτική Ψηνάκη μοιάζει πολύ με το βοσκό που φώναζε «Λύκος-Λύκος» κι όταν πραγματικά ήρθε ο λύκος κανείς δεν έτρεξε να τον βοηθήσει. Παρομοίως και τα κανάλια που τρέχουν στο κάθε του κάλεσμα όταν πραγματικά θα έχει κάτι να πει – αν έχει ποτέ κάτι αξιόλογο να κάνει ο Ψηνάκης για το ταλαίπωρο δήμο που διοικεί – θα του γυρίσουν τη πλάτη, και καλά θα κάνουν.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Διαβάστε ακόμα:

Ο "κώτσος" του Μαραθώνα.... από Αθήνα - Θεσσαλονίκης με αερόστατο.

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.