Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Διαγωνισμός για ναυαγοσώστες από τον δήμο Μαραθώνα

ναυαγοσώστηςΟ Δήμος Μαραθώνος προκηρύσσει ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με σφραγισμένες προσφορές
που θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/80 όπως ισχύει, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης των χαρακτηρισμένων ως πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Μαραθώνος για το έτος 2016, συνολικού προϋπολογισμού 73.800,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%. Η δαπάνη της προμήθειας θα καλυφθεί από ίδια έσοδα.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 104 από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού την 27 Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. έως ώρα 11:30 π.μ. (ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών). Μετά τις 11:30 καμία προσφορά δεν θα γίνεται δεκτή. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν ενσφράγιστες έγγραφες προσφορές, με ίδια παρουσία ή με νομίμως εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους. Οι προσφορές παραλαμβάνονται από την αρμόδια Επιτροπή που διενεργεί τον διαγωνισμό, την ημέρα του διαγωνισμού ή ταχυδρομικώς μέχρι την προηγούμενη του διαγωνισμού εργάσιμη ημέρα, δηλαδή μέχρι την 26η Μαΐου 2016 ημέρα Πέμπτη
Προσφορές που κατατέθηκαν με τους προαναφερθέντες τρόπους εκπρόθεσμα, δεν γίνονται δεκτές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα τεύχη του διαγωνισμού από την ιστοσελίδα του Δήμου www.site.marathon.gr ή από το Διαύγεια ή από το Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ ή από τον πίνακα ανακοινώσεων ή από τη Δ/νση Οικονομικών του Δήμου Μαραθώνος, Λ. Μαραθώνος 104, Ν. Μάκρη στην κ. Κ.Κατερέλου τηλ. 2294320572 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
http://site.marathon.gr/2016-05-19-10-57-18.html
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.