Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Από τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ στο "απεταξάμην το Σαμαρά"

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας μπροστά της το μεγάλο “αγκάθι” που θα καθορίσει την περαιτέρω ύπαρξή της, δηλαδή το Δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Ιουνίου 2016, και όπου οι Βρετανοί πολίτες θα αποφασίσουν για την παραμονή της χώρας τους στην ΕΕ ή όχι, δεν θέλει να έχει άλλο ανοικτό μέτωπο στα “σωθικά” της. Έτσι, μετά από συνομιλίες με την ελληνική μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίες διήρκησαν 11 μήνες, θα συνηγορήσει υπέρ της αξιολόγησης και θα προχωρήσει στην παροχή ρευστού, δίνοντας το “φιλί της ζωής” στην ασθμαίνουσα αυτή κυβέρνηση. Αφού πρώτα την υποχρέωσε να αποδεχτεί τον “κόφτη” των ζωών μας, που στην ουσία είναι επιβολή εν ευθέτω χρόνο, τετάρτου Μνημονίου. Δηλαδή, του δεύτερου αριστερού Μνημονίου.

Οι σοσιαλδημοκράτες της Ευρώπης εκθειάζουν τον Τσίπρα.

Παρά ταύτα για να γίνει περισσότερο σαφές στον ελληνικό λαό, ότι ο Τσίπρας πήρε την εντολή εξαντλήσεως της τετραετίας από τους “εταίρους” μας στην ΕΕ, το παπαγαλάκι – εντεταλμένος μισθοφόρος της ΕΕ Μάρτιν Σουλτς, σημερινός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης, ενισχύει με δηλώσεις του την θέση αυτή, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να περικοπούν περαιτέρω μισθοί και συντάξεις Ελλήνων πολιτών. Μάλλον άργησε πολύ να τον πιάσει ο πόνος για τη δυστυχία των Ελλήνων. 
Ωστόσο, η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα για την “επιτυχία” του Τσίπρα δεν σταματάει στον Σουλτς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γερμανός Αντικαγκελάριος και Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Στην ίδια ορχήστρα “παίζει” και ο Γάλλος πρώην Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Φρανσουά Ολάντ, Πιέρ Μοσκοβισί. Που τυγχάνει να είναι Σοσιαλιστής και σήμερα Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ. Ο οποίος αναδεικνύει τη χρησιμότητα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Και ο οποίος – μην ξεχνάμε – έχει τις ίδιες ιδεολογικές αφετηρίες με τον Αλέξη Τσίπρα. Υπήρξε σκληρός Τροτσκιστής πριν ανακαλύψει το Σοσιαλισμό. Παρ΄ ότι στα νεανικά του χρόνια αποκαλούσε το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας: “Κόμμα τυχοδιωκτών”.

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ – το απορροφάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, γιατί γίνεται όλη αυτή η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα υπέρ Τσίπρα από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές; 
Γιατί, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας χάνει πολύ από την επιρροή του στην ελληνική Κοινωνία, αφού απεδείχθη ότι ήταν ιμιτασιόν ιδεολόγος, αφού έγινε Μνημονιακότερος του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά. 
Αυτό λοιπόν, το κεφάλαιο που χάνει από τα αριστερά του ο ΣΥΡΙΖΑ, ένεκα της Μνημονιακής πολιτικής του, αλλά και από τη δημιουργία του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και της “Λαϊκής Ενότητας” του Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα προσπαθήσει να το προσποριστεί από τα δεξιά του. 
Σας είχαμε ενημερώσει ότι, ακριβέστατες πληροφορίες μας έκαναν λόγο για προσχώρηση της Άννας Διαμαντοπούλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε το σχέδιο της ΕΕ για τη δυνατότητα εξάντλησης της τετραετίας από το ΣΥΡΙΖΑ, αφού εξυπηρετεί άριστα τα συμφέροντά της. Έτσι, κυοφορείται η διάλυση του ΠΑΣΟΚ – αφού έκανε ως κόμμα τον κύκλο του – και η ολοσχερής απορρόφησή του από το ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που είναι απαραίτητα τα υπάρχοντα χαμηλά ποσοστά του στο Σύστημα. 
Έτοιμα νέα μέλη του οι Ανδρέας Λοβέρδος και Λούκα Κατσέλη. Ίσως και άλλα πρώην και νυν ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τα οποία στελέχη θα επανδρώσουν τη νέα κυβέρνηση, στον ανασχηματισμό που θα γίνει όταν θα ολοκληρωθεί η αρπαγή της “Ωραίας Ελένης” (ΠΑΣΟΚ). Και τι θα πράξει ο “Μενέλαος” (Φώφη); 
Η Φώφη Γεννηματά θα “αποζημιωθεί” με μια Επιτροπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πρότυπα του Δημήτρη Αβραμόπουλου. 
Στη λήξη αυτού του σεναρίου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Εξ ου και η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, υπέρ Τσίπρα.


Το ευρωπαϊκό σενάριο επιβεβαιώνει η Kontra News.

Όλοι γνωρίζουμε την κύρια συμμετοχή του Συγκροτήματος Κουρή στην εγκαθίδρυση του “Αυριανισμού” στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδας μας. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουμε την προπαγάνδα που δημιουργούσε μέσα από τα Μέσα του το Συγκρότημα, υπέρ του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Ποιος, άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τις εμετικές εκπομπές του καναλιού 29 με τους διάφορους προπαγανδιστές;
Στις ημέρες μας, την ίδια τακτική εφαρμόζει υπέρ του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι η τηλεθέαση και η κυκλοφορία των εφημερίδων του, οδεύει στα Τάρταρα. 
Παρά ταύτα, τα όσα παραπάνω σας αναλύσαμε, τα προπαγάνδισε στο Κυριακάτικο φύλλο της η Kontra News (15/5/16): “Η Φώφη έμεινε μόνη. Τώρα πρέπει να διαλέξει, διάλυση ή ομαδική προσχώρηση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση”.
Αιώνιοι πατερούληδες του Συστήματος Εξουσίας!!

Στη ΝΔ δεν γνωρίζει η Αριστερά τι ποιεί η Δεξιά .

Στο Σύστημα είναι πολύ εύκολο το “σβήσιμο” από τον πολιτικό χάρτη του ΠΑΣΟΚ. Είναι πιο δύσκολο όμως, το “σβήσιμο” της Νέας Δημοκρατίας. Γι΄ αυτό επελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρός της. Ήδη, η “Δεξιά” του κόμματος βράζει με τις αποφάσεις του “παιδιού” και δεν γνωρίζει κανείς που θα σταματήσει ο “κατήφορος”. Που μετά την καρατόμηση Κρανιδιώτη, φιμώνονται “δεξιές” φωνές στα τηλεοπτικά πάνελ. 
Ωστόσο, κάνει μεταγραφές από τα αριστερά o Κούλης της ΝΔ. Μαθαίνουμε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος, από το 2004 πρόεδρος της εταιρείας ερευνών και δημοσκοπήσεων GPO – ναι της γνωστής GPO – αναλαμβάνει την επικοινωνιακή στρατηγική της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ.
Ήδη, έχει κάνει σε Βουλευτές του κόμματος, εντατικά μαθήματα εν όψει τηλεοπτικής παρουσίας τους για το νομοσχέδιο του συμπληρώματος του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου που έρχεται για ψήφιση στη Βουλή. 
Και για την ιστορία, ο κ. Θεοδωρικάκος υπήρξε Γραμματέας της ΚΝΕ (1990-1991), όπως επίσης υπήρξε επικοινωνιακός συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη στο ΥΠΕΧΩΔΕ και του ΠΑΣΟΚ (2001-2003).

Η “Νέα Δεξιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας πολύ δυνατό. Κινείτο, στο πλαίσιο της Πατριωτικής Δεξιάς. Με ικανό και εύστοχο πολιτικό λόγο. Τον γνώρισα από ένα καλό κοινό μας φίλο. Τον αείμνηστο Βασίλη Ζήση του Antinews. Συμμετείχαμε επίσης, ως ομιλητές σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΛΚΕΔΑ στην Παλαιά Βουλή στις 23 Φεβρουαρίου 2012.

Μετά τη διαγραφή του από τον Κούλη του Κέντρου, δημιούργησε το δικό του κόμμα. Τη “Νέα Δεξιά”. Που εάν πάρεις τα αρχικά (ΝΔ) του κόμματος, είναι τα ίδια με τα αρχικά της Νέας Δημοκρατίας. Αν μη τι άλλο, ευρηματικότατο το λογοπαίγνιο. 
Από την άλλη θα συμφωνήσουμε με το Φαήλο, ότι “…η Δεξιά δεν μπορεί παρά να είναι εθνική, ρωμαλέα στις ιδέες κι αγέρωχη στην συμπεριφορά της, απροσκύνητη, διεκδικητής κι εγγυητής της Ελευθερίας…”.
 
Ωστόσο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν πιστός φίλος και συνοδοιπόρος του Αντώνη Σαμαρά. Τον οποίο δεν αποκήρυξε και όταν ακόμη ο Σαμαράς μετατράπηκε σε υπέρμαχο των Μνημονίων, καταδυναστεύοντας Πατρίδα και λαό. 
Θα πρέπει λοιπόν πρώτα από όλα να αναφωνήσει ο Φαήλος: “Απεταξάμην το Σαμαρά”.
Γιατί, κακές και δηλητηριώδεις γλώσσες, λένε ότι η “Νέα Δεξιά” είναι πολιτικό εγχείρημα του Αντώνη Σαμαρά. Παρ΄ ότι ο Αντώνης παρουσιάζει πολιτική σύμπνοια προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλωστε, στην πολιτική υπερισχύει το δόγμα: “χαϊδεύω από τη μια, χτυπώ από την άλλη” ή υπερισχύει η μέθοδος του καρότου και του μαστίγιου!!!
 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.