Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για να μην μπουν οι αγρότες στην Αθήνα

Εντολή Τσίπρα: Κανένα τρακτέρ στο Σύνταγμα – Τι σχεδιάζεται σε Κατεχάκη και ΓΑΔΑ – «Ανταρσία» από τους άνδρες της Αστυνομίας φοβάται η κυβέρνηση
Συναγερμός έχει σημάνει στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας από την πρόθεση των αγροτών να κατέβουν στην Αθήνα και να κατασκηνώσουν στην πλατεία Συντάγματος.
Οι αγρότες αποφάσισαν να έρθουν στην Αθήνα την Παρασκευή, με τρακτέρ - αν τους επιτραπεί -, με λεωφορεία, πλοία και τραίνα.
Στο Μαξίμου επικρατεί αναβρασμός καθώς εκτιμάται ότι οι αγρότες θα συμπαρασύρουν και τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και ο φόβος κοινωνικής έκρηξης είναι ορατός.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει στο αυριανό υπουργικό Συμβούλιο από τους υπουργούς του να τοποθετηθούν για το πώς θα αντιμετωπιστούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών και των επαγγελματικών ομάδων.
Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.
Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται στη ΓΑΔΑ και στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Κατεχάκη όπου οργανώνεται το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση των αγροτών.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Αστυνομία θα στήσει «αντιμπλόκα» στα εξής σημεία:
Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας: Στα διόδια των Αφιδνών
Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου: Στα διόδια Ελευσίνας
Λιμάνι Πειραιά
Λεωφόρος Αθηνών
Χαϊδάρι (Παλατάκι)
Στην παραλιακή στο ύψος του Τάε κβο Ντο
Κόμβος Κατεχάκη
Στην Αγία Παρασκευή
Κορωπί
Η κυβέρνηση εκφράζει φόβους για «ανταρσία» από τους αστυνομικούς μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων ότι το Ασφαλιστικό πλήττει και τους Αστυνομικούς και δεν αποκλείεται να βγάλουν τα κράνη και να συνταχθούν και αυτοί στο πλευρό των αγροτών.
Δείτε στο βίντεο του Alpha που ακολουθεί που θα στησθούν τα «αντιμπλόκα»

newsbomb.gr

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.