Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΚΑΝΘΩΔΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΒΑΪΟΥ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author) /
Ελπίζουμε να μη ξαναδούμε αύριο την ίδια εικόνα  (ΦΩΤΟ: )
Ελπίζουμε να μη ξαναδούμε αύριο την ίδια εικόνα
Περπατώντας ξυπόλητος στ’ αγκάθια προχωρά ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα Βάιος Θανασιάς, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να σταθεί αντάξιος του προκατόχου του, Σπύρου Λιβαθινού, μη υποκύπτοντας σε ψηνάκειες πιέσεις δικτατορικού τύπου, που έχουν οδηγήσει σε διάλυση τη πλειοψηφία.

Απορίας άξιο πως θα μπορέσει να συμβαδίσει ο κ. Θανασιάς με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, με γεγονός αναμφισβήτητο ότι η πλειοψηφία πλέον έχει μετατεθεί στα έδρανα των άλλων παρατάξεων και των ανεξαρτήτων συμβούλων, με το δήμαρχο απ’ την άλλη να μη θέλει να καταλάβει ότι δεν τον παίρνει πλέον να συμπεριφέρεται όπως έχει συνηθίσει.
Υπογραμμίζεται βέβαια ότι κυρίαρχος του Σώματος είναι ο πρόεδρος κ. Θανασιάς, ο οποίος έχει την εξουσία ακόμα και να επιπλήξει το δήμαρχο αν παρεκτραπεί. Θα το κάνει όμως;
Μετά την αποτυχημένη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουρίου με τα κενά έδρανα που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου, επειδή τα τρέχοντα θέματα επείγουν, όπως οι ψεκασμοί, οι προσλήψεις προσωπικού κι οι χρηματοδοτήσεις, ορίστηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου που έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί, αν και πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και τα κατεπείγοντα θέματα θα υπερψηφιστούν.
Ακολουθεί  πρόσκληση
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 38, 52/2010, καθώς και των άρθρων 3 και 4 του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (16853/20-4-2011), σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση,...
λόγω του ότι εκπνέουν οι χρονικές προθεσμίες για υποβολή εγγράφων και δικαιολογητικών προς αρμόδιους φορείς, που θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα, στις 17-2-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1) Περί λήψης απόφασης για τον διενέργεια διαγωνισμού ψεκασμών στις αστικές περιοχές για το έτος 2016. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κοροβέσης)
2) Περί προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δήμο Μαραθώνος για το έτος 2016. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Αδάμ Μεγαγιάννης)
3) Περί υποβολής αίτησης χρηματοδότησης για την πράξη με τίτλο Μελέτη δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Μαραθώνα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020 στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας (14) ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ -ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ) στην υπ΄ αριθμ. 5066/14-10-2015 (α/α ΟΠΣ: 1109) Πρόσκληση με τίτλο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ Β΄ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. της Περιφέρειας Αττικής. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Αδάμ Μεγαγιάννης)
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Βάιος Θανασιάς

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.