Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Όταν ένας λαός βρίσκεται στον παράλληλο κόσμο του! Ατέλειωτες ουρές στην Κηφισιά για τα σνίκερ του Kanye West αξίας 200€

φώτο από sport-fm.gr
Του Στρατή Μαζίδη
Η Ελλάδα δεν έχει πλέον καμία απολύτως τύχη. Τη στιγμή κατά την οποία αποφασίζονται και μεθοδεύονται τρομακτικά μέτρα, ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ξαγρυπνά για...ένα ζευγάρι παπούτσια.
Το sport-fm έχει αναλυτικό ρεπορτάζ όπου αναφέρεται πως δεκάδες συμπολίτες μας κοιμήθηκαν έξω από γνωστό κατάστημα της Κηφισιάς, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι σνίκερ του Κάνιε Γουέστ (συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν). Άλλος πάλι έστειλε τον οδηγό του να περιμένει όλη τη νύχτα.
 Ο λαός βρίσκεται σε έναν παράλληλο κόσμο. Φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Ακόμη κι αυτοί που έχουν για να διαθέσουν 200 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια, οφείλουν να ανησυχούν με όλη αυτή τη φορο-ασφαλιστική καταιγίδα.
Σε μια χώρα που βρίσκεται σε καθεστώς παρακμής και διαρκούς καθόδου του επιπέδου σε όλους τους τομείς, εικόνες και συμπεριφορές όπως η κοσμοσυρροή για ένα ζευγάρι παπούτσια μας προβληματίζει.
Κανείς δεν ανησυχεί για το μέλλον αυτού του τόπου...
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.