Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Συνεχίζει στην ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ η Δήμητρα Λαμπαρού

Αχ και ταραχτήκαμε...χωρίς λόγο.
Ολική επαναφορά για την Δήμητρα Λαμπαρού στις διοικητικές θέσεις του δήμου Μαραθώνα.
Μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση του διετούς ανασχηματισμού από τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλιά Ψηνάκη, όπου η κα Λαμπαρού από τον προσεχή Ιούνιο θα κατέχει μια από τις θέσεις των αντιδημάρχων, ήρθε η χθεσινή (σ.σ. Παρασκευή 15/1) μη αποδοχή της εγγραφής παραίτησης της από την προεδρία της ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, από τον δήμαρχο Μαραθώνα, για να επιβεβαιώσει ότι η κα Λαμπαρού αποτελεί μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Ηλία Ψηνάκη, ο οποίος έχει εκτιμήσει την μέχρι τώρα προσφορά της σε όποια θέση της εμπιστεύτηκε!
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Δήμητρα Λαμπαρού βλέποντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της, ο Ηλίας Ψηνάκης, απέσυρε την παραίτηση της και συνεχίζει στην προεδρία της ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, με αποτελέσματα να μην υφίσταται η τοποθέτηση του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Ζούρου σ’ αυτή την θέση.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Διαβάστε 
 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.