Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα ευχαρίστησε όλους τους άλλους εκτός από το ΜΕΣΜΑ για την συμβολή του, η ανακοίνωση του συλλόγου λίγο πολύ λέει: Δημάρχε ξέχασες την συμβολή του συλλόγου μας που βάλαμε τα χέρια μας στα σκ... για να μπορείς να το σφουγγαρίσεις!!!


Ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ για να θυμίσει στον Δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη ότι για να μπορέσει να φτάσει το γήπεδο σε σημείο σφουγγαρίσματος όπως ο ίδιος ανέβασε έπρεπε, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες να βάλουνε τα χέρια τους στα σκ... και τις κουτσιλιές των περιστεριών καθώς το γήπεδο είχε μετατραπεί σε περιστερώνας!!! Δείτε Φωτογραφίες:


η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΜΑ:
"Επειδή εδώ και 15 μήνες τρέξαμε πάρα πολύ σαν ΜΕΣΜΑ, προσωπικά ο πρόεδρος του Συλλόγου μας ήταν σε πολύ στενή και Συνεχή συνεργασία με τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου αλλά και όλους τους πρόεδρους της ΚΕΔΜΑ, μέχρι τον τελευταίο και αποδοτικότερο τον Γ.Νησιώτη, όλο αυτό το διάστημα, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Δήμαρχο στον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ Γ.Νησιώτη και φυσικά στον Κύριο Λιβαθινο, γιατί ήταν αυτοί που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πολλών παιδιών πραγματικότητα!!
Βέβαια αγαπητέ μας Δήμαρχε μην ξεχνάμε την συμβολή του ΜΕΣΜΑ πολύ πριν αυτό το γήπεδο γυαλίσει…. όταν είχαμε βάλει τα χέρια μας στην κυριολεξία στα σ…… για να καθαρίσει το γηπεδάκι αυτό emoticon smile
Και πάλι πολλά συγχαρητήρια και ελπίζουμε ότι σύντομα το γήπεδο αυτό θα μπορέσει να φιλοξενήσει και επισήμους αγώνες!"
Αυτό που εξόργισε περισσότερο στην ανακοίνωση του Ψηνάκη στο instagram είναι, μα καλά, ούτε ένα ευχαριστώ στο Δ.Σ του ΜΕΣΜΑ που το έχουνε γονατίσει 16 μήνες τώρα και τα παιδιά γυρίζανε δεξιά και αριστερά στα ανοικτά γήπεδα, χωρίς χρηματοδότηση χωρίς τίποτα; Και αφού ευχαριστεί την ΔΕΔΔΗΕ και την Τράπεζα Πειραιώς τότε προς τι τα 2.460 για την σύνδεση του Ρεύματος;; Γιατί τους ευχαριστούν αφού πάλι τα πληρώσαμε;
Ή μήπως το πήραμε τσάμπα το γήπεδο; Ενοίκιο θα πληρώνουμε!!
ο Μαραθώνας θα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ το κλειστό γήπεδο στο Καβαρνού στην Τράπεζα Πειραιώς. Δεν έχει απαντήσει όμως γιατί δεν χρησιμοποιείται το κλειστό γήπεδο στην αφετηρία για τα παιδιά του Μαραθώνα; Μήπως επειδή δεν έχει άδεια; Γιατί το κλειστό που εγκαινιάζουνε στον Καβαρνό έχει άδεια για να κάνει εγκαίνια με μπουζούκια και μαζική συγκέντρωση κόσμου;
Συμπέρασμα φίλοι και φίλες σε αυτή τη χώρα όλα για το θεαθήναι γίνονται, όλα τελικά για την φωτογραφία!
Διαβάστε τι ανέβασε στο Instagram ο Ηλίας Ψηνάκης

Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι" το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθώνας το Σάββατο 16 Ιαν στις 19.00. Σας περιμένουμε όλους φίλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσίου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΔΕΔΔΗΕ!!!
Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξέχνουσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκάκο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιώς που ασχολήθηκαν με αυτό το project. Όπως επίσης τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατί χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά...!!!

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.