Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η μητέρα των μαχών την Πέμπτη για τον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

perifereiakosymvoulio 620x320
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 8 Οκτωβρίου, στις 15:30 στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα συζητηθεί η επικύρωση-ψήφιση
του νέου ΠΕΣΔΑ, με την ΟΕΔΑ Γραμματικού να συνεχίζει να εμφανίζεται ως το ώριμο έργο που καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, παρά τις ψεύτικες δημόσιες προεκλογικές δεσμεύσεις της κ. Δούρου.

Εμείς γνωρίζουμε πλέον ότι το έργο αυτό δεν προσφέρεται για οτιδήποτε έχει σχέση με διαχείριση απορρίμματος, θα οδηγήσει στην περιβαλλοντική καταστροφή όχι μόνο του Μαραθώνα ,αλλά όλης της Αττικής, χωρίς να δίνει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Γι’αυτό και καλούμε τους συνδημότες μας, τον δήμαρχο, όλους τους δημοτικούς σύμβουλους του δήμου μας, την ηγεσία και τα μέλη όλων των παρατάξεων και ειδικά την ηγεσία και το συντονιστικό της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα που στήριξαν την υποψηφιότητα της κ. Δούρου, στην Περιφέρεια την Πέμπτη 8/10 στις 15:30.
Η παρουσίας εκεί είναι δείγμα άρνησης της χωροθέτησης ΟΕΔΑ στο Γραμματικό. Η απουσία σας, θα είναι δείγμα αποδοχής.
Αυτή θα είναι η μητέρα των μαχών.
Όποιος απουσιάσει, θα είναι πλέον απέναντι στην κοινωνία του Μαραθώνα.
Θα αναχωρήσει πούλμαν από την πλατεία του Γραμματικού στις 14:00, από την πλατεία Μαραθώνα (Αγ.Ιωάννης) στις 14:15 και από την Ν.Μάκρη (Απέναντι από τον Αγ. Κωνσταντίνο) στις14:30.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.