Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι πολίτες του Μαραθώνα γύρισαν "την πλάτη" στον Ηλία Ψηνάκη και στην πρόσκληση για την παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

Σε άδεια αίθουσα έκανε παρουσίαση ο Δήμαρχος Μαραθώνα το ΚΕΠ Υγείας την Δευτέρα 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα του κινηματογράφου Αλίκη.

Ο Δήμος Μαραθώνος , σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαραθώνος, διοργάνωσε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, στις 19:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Αλίκη" Ημερίδα Ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με θέμα: «ΚΕΠ Υγείας Προσυμπτωματικός Έλεγχος & EΓKAINIA του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαραθώνος».

Αν και δημοσιεύτηκε και στηρίχθηκε απο όλα τα τοπικά μέσα και φυσικά απο την εφημερίδα μας  δυστυχώς δεν είχε ανταπόκριση . ( Η  ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ  )
Το απόλυτο "ρεζιλίκι" του Ηλία Ψηνάκη ήταν που καλούσε πολίτες που είχαν έρθει για άλλες δραστηριότητες του ΕΣΝΜ στο πάρκο και σχεδόν τους παρακαλούσαν να έρθουν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση, αφού ήταν μόνο 10 άτομα και ο Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε άδεια την αίθουσα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην είναι αυτή  η εικόνα που θα βλέπει στο εξής η Δημοτική Αρχή και η Αυτού Μεγαλειότης κος Ψηνάκης, ο οποίος δείχνει δυστυχώς ότι δεν έχει καταλάβει ότι ,έτσι όπως διοικεί τον Δήμο μας έχει χάσει τόσο δημοτικούς του συμβούλους που παραιτούνται ένας ένας αλλά πολύ περισσότερο την ίδια την κοινωνία και τους πολίτες της . Καληνύχτα Μαραθώνα ,ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες !


Παρακάτω με τον Πατούλη Δήμαρχο Αμαρουσίου


Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.