Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Οι αλλοτριωμένοι βολευτάδες, οι ευνουχισμένοι αυλικοί και τα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια γύρω τους.

Μα ντιπ για ντιπ μ…κας είσαι Έλληνα που σαν τον Ιώβ τους υπομένεις;
Κάθε «βολευτής» τσεπώνει καμιά δεκαριά κολαριστά μηνιαίως («αποζημίωση» τη λένε χαχαχα) συν τη σύνταξη (βλ π.χ. κ.κ. Α…., Δ…., Λ… , Φ…), έχει γραφεία στη Βουλή, πληρωμένα, φυλασσόμενα και κλιματιζόμενα γραφεία γύρω απ τη Βουλή μαζί με φως, νερό, κοινόχρηστα εξοφλημένα, συγκοινωνιακή και ταχυδρομική ατέλεια (άρθρο 63 Σ.), 4 και παραπάνω εξαπτέρυγα – συμβούλους και χαφιέδες να του αντιγράφουν από παλιές ομιλίες άλλων «χαρισματικών» συναδέλφων (από το γέρο της δημοκρατίας έως τον Αντρέα κ.ά) εντυπωσιακά τσιτάτα και τις «εξυπνάδες», που πρωτοκολλεί στο βήμα, ή κσμιά ατάκα που «πετάει» δήθεν αυθόρμητα στις στημένες εκπομπές σε κάνα εξωνημένο δημοσιογράφο, όλα τα γραφεία «επανδρωμένα» με καλλονές γραμματείς και φαρισαίους … μπάτσους για να του φοράνε το σακάκι και του ανάβουν το τσιγάρο, αστραφτερές έως αλεξίσφαιρες λιμουζίνες- άμαξες, για να εντυπωσιάζει σαν σύγχρονος φεουδάρχης, οδηγούς να πάνε και να φέρνουν το ευτραφές συνήθως σαρκίο του, στούντιος με σάουνες (κοντά στο άσυλο κι αυτές), με μασάζ για να χαλαρώνει ο σβέρκος … κομματική οικονομική ενίσχυση (ως ενδιάμεσο οροφοδιαμέρισμα, βλ. άρθρο 29 Σ για να συμπληρώνεται η τούρτα προνομίων, έξτρα επιχορηγήσεις στην κομματική νομενκλατούρα από διάφορες άλλες ντόπιες και υπερεθνικές άδηλες πηγές (άτυπες αυτές … χωρίς αντίστοιχα άρθρα), δήθεν για το «ρεαλιστικό» πολιτικό (οργουελικό) έργο που επιτελείται, συνταγματική βουλευτική ασυλία (για όλα !!! πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης, ασκούμενης μόνο αυτής της δίωξης με άδεια των συναδέλφων, βλ άρθρο 61 Σ.), αν γίνει καμιά «στραβή»… και μετά όλα αυτά … άμεση σύνταξη για την «άσκηση του λειτουργήματος» (άρθρο 63 του Σ.), που προσέφερε ο κατά το άρθρο 51 τιυ Σ. «αντιπρόσωπος του Έθνους», συμπληρωματική, παρακαλώ, της άλλης σύνταξης (ή των άλλων συντάξων) που παίρνει λόγω ιδιότητας και όχι λόγω παραγωγής έργου, εργασίας και ενσήμων π.χ. από το ΤΣΜΕΔΕ, το τέως ταμείο δικηγόρων, γιατρών κοκ.
Ε λοιπόν, μετά όλα αυτά, είναι να απορείς χαζοέλληνα ψηφοφόρε και τηλεπαραθυράκια, γιατί η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αργόσχολων του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος κυριολεκτικά αλλοτριώνονται από το σύστημα, όσοι ελάχιστοι δεν έχουν αλλοτριωθεί προηγουμένως (γιατί αλλιώς δεν περνάει κανείς κανείς την πόρτα αυτού του ασύλου); Κι αν τυχόν προκύψει κάνα σωστός ή διαφορετικός και προβάλλει αντίσταση για να μετριάσει το αλαλούμ και την ασυδοσία (βλ. Κωνσταντοπούλου κ.ά.) τον βγάζουν παλαβό και εκεί κλείνει η αυλαία!
Κάτσε λοιπόν εσύ μετά χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι και ψήφισε όποιον προεπιλεγμένο και φιλτραρισμένο σου μοστράρει το σύστημα. Βλέπε και άκου μετά με ανοιχτό το στόμα τις μπούρδες, που σου αραδιάζουν όλοι αυτοί οι εγκάθετοι από του βήματος της κοινοβουλευτικής συντεχνίας ή τα τηλεπαράθυρα των αργυρώνητων homo εξυπνάκηδων Παπαδάκηδων, Πρετεντέρηδων, Αυτιάδων, Βερύκιων, Οικονομέων, Πρωτοσάλτσηδων κλπ.κλπ
Μα είναι τόσο δύσκολο, να το καταλάβεις καλοκάγαθε ανθρωπάκο, γιατί έχουν γίνει απαξάπαντες μνημονιακοί «εκεί μέσα» στη κόλαση, το καθαρτήριο και τον παράδεισο της «Θείας κωμωδίας» του Δάντη; Γιατί δίνουν γη και ύδωρ στους κατακτητές και τους γκάουλάιτερ; Γιατί ξεπουλάν και την ίδια τους τη μάνα; Γιατί γίνονται ψεύτες, αρχομανείς, ανήθικοι, μακιαβελικοί και αδίστακτοι;
Επειδή εξικνούνται (φτάνουν σε τέτοιο σημείο) από την ύψιστη αρχή: «Να πεθάνει η Ελλάδα, για να καλοπερνάμε εμείς»! Επειδή, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από όλα αυτά, που τα ενορχηστρώνει και τα κατευθύνει! Ένα οτγανωμένο σύστημα επιδρομέων, που κατακλέβουν το βιός σου και εξανδραποδίζουν τα παιδιά σου! Που σου τάζει μεταφυσικούς παραδείσους, αόριστη ανάπτυξη ή τέλος πάντων μια θεσούλα θυρωρού ή να σφουγγαρίζεις σκάλες, αφού πρώτα σε εξαθλιώσουν, σε εκπορνεύσουν εσένα ή τα παιδιά σου ή σε ευνουχίσουν!
Κτύπησε κόκκινο, ξεπέρασε κάθε ανοχή ο εκφαυλισμός της πολιτικής και η κατάντια των πολιτικών, των πανεπιστημιακών και των διανοούμενων. Ευνοικρατία, αναξιοκρατία, κλεπτοκρατία. Εκχυδαϊσμός των θεσμών. Ο ανθρωπιφαγικός «νεοφιλελευθερισμός» αποσαθρώνει την κοινωνία μας.
Ξυπνα ανθρωπάκο, ξύπνα μαλάκα! (**)
(*) Χλίδα: Από τότε που βγήκαν οι λάσπες, η χλίδα και οι χλιδάτοι παραπέμπουν σε λούσα, πολυτέλεια, τρυφηλότητα, αλλοτρίωση και εξαχρείωση.
(**) Όλα τα δικά τους προνόμια εφαρμόζονται κατά γράμμα, ενώ, μεταξύ των πολλών άλλων, παραβιάζονται κατάφωρα, όσα σε προστατεύουν, το άρθρο 17 του Σ. (προστασία της ιδιοκτησίας), το άρθρο 22 (προστασία της εργασίας), το άρθρο 33 (υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας), το άρθρο 59 (πίστη στην Πατρίδα).
Αθανάσιος Καρανάσιος, 13/10/2015
email: athan_karanasios@hotmail.com