Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

12 ΠΟΛΥ αμήχανες στιγμές στην διάρκεια του σεξ

12 ΠΟΛΥ αμήχανες στιγμές στην διάρκεια του σεξ
Άλλοι λένε ότι είναι μια βασική βιολογική ανάγκη. Άλλοι λένε ότι είναι μια τρομερή απόλαυση. Άλλοι ότι είναι μια παραισθησιακή κατάσταση του μυαλού στις σύγχρονες κοινωνίες. Όλοι όμως λένε ότι είναι από τις καλύτερες εμπειρίες. Είναι μια κατηγορία μόνο του. Ούτε το καλύτερο που υπάρχει, ούτε και το χειρότερο. Απλώς είναι ασύγκριτο.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που διαφέρουν από τα συνηθισμένα. Που απλώς το πράγμα στραβώνει και είναι σκέτη σούπα. Σαν 0-0 σε τελικό Τσου Λου. Συνήθως φταίνε συγκεκριμένες αμήχανες στιγμές. Και σχεδόν όλες τους ακολουθούν.
Να σου φύγουν αέρια: Δεν ξέρουμε σε πόσους έχει τύχει, αλλά υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Μπορεί να έχεις φάει φακές ή φασολάδα προηγουμένως και να μην μπορείς να κρατηθείς. Αν είναι ακουστική μπορείς να το καλύψεις. Αν μυρίσει τότε κλάφτα Χαράλαμπε.
Περίεργοι ήχοι : Εδώ είναι το οτιδήποτε. Αν φιλιέστε για πολλή ώρα και το στόμα ρουφάει αέρα, παράγεται ένας θόρυβος σαν μικρό ρέψιμο. Ή μπορεί να είστε ιδρωμένοι και καθώς το σώμα τρίβεται να κάνει ένα θόρυβο παρεξηγήσιμο.
Να μην ανοίγει το σουτιέν : Ειδικά στην πρώτη φορά γενικά, αλλά και την πρώτη φορά με κάθε νέο σύντροφο, υπάρχει τόσο άγχος εκείνη τη στιγμή που μπορεί να μην το καταφέρεις. Δεν είσαι κι ο Τζόι που τα ανοίγει απλώς κοιτώντας τα. Επίσης μπορεί να φταίει το σουτιέν της κοπέλας.
Να μην ανοίγει η συσκευασία του προφυλακτικού : Εδώ κι αν έχουν κλάψει μανούλες. Είναι ο άντρας όλο μαγκιά και άνεση, έχει περάσει την εικόνα του πολύ έμπειρου και όταν πάει να φέρει το προφυλακτικό συναντά τη δυσκολία. Κάποιες συσκευασίες είναι τόσο δύσκολες στο άνοιγμα ή γίνονται δύσκολες επειδή βιάζεται να τις ανοίξει.
Δεν ανοίγουν οι «πόρτες» : Υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών που αν έχουν καιρό να κάνουν σεξ, χρειάζονται περισσότερη περιποίηση από τον άνδρα στα χαμηλά στρώματα πριν γίνει η διείσδυση. Οπότε κάποιες φορές μπορεί να μην είναι εύκολο να συμβεί.
Μάδαγες τις μαργαρίτες και τις τούφες από τα μαλλιά : Κάποιες γυναίκες είναι υπέρ το δέον περιποιημένες και φορτωμένες με αξεσουάρ που δεν ανήκουν στον βιολογικό τους μηχανισμό. Συνήθως τρέσες, νύχια ή βλεφαρίδες. Κι όπως ο άντρας είναι πάνω στο πάθος και πάει να τραβήξει μαλλί, του μένει μια τούφα στο χέρι. Ξενέρα μεγάλη.
Το ξενερουά εσώρουχο : Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Looney Tunes, πουλάκια, χελιδονάκια, ροζ και άλλα περίεργα δείχνουν στη γκόμενα ότι όσο καλό και να είναι το σεξ, δεν θα είναι καθόλου καλό το μετά.
Ο μουγγοΘόδωρος : Όταν το ένα από τα δύο μέλη γουστάρει το μπινελίκι και το dirty talking και ο άλλος δεν απαντάει, δεν είναι απλώς αμήχανο, αλλά δεν λέγεται σεξ. Σεξ χωρίς βρωμιά δεν είναι σεξ λέει ο Θάνος Ασκητής. Βέβαια, μην λες και ότι σου κατέβει. Για παράδειγμα έχουμε ακούσει ιστορία από παλικάρι που είναι από Αγρίνιο που ξεκινάει λέγοντας στη γκόμενα «Σ' έχ' γ@μήσ' ποτέ βλλλλάχς». Επίσης είναι κάπως όταν η γκόμενα είναι ψιλοάμαθη και πετάει άκυρες ατάκες, όπως Oh Baby (αληθινή εξομολόγηση κι αυτή).
Γρηγόρης & Σταμάτης : Όπου Γρηγόρης αυτός που δεν μπορεί να συγκρατηθεί και κάνει το σεξ διαφήμιση σε διάρκεια κι όπου Σταμάτης αυτός που ξεπερνάει τον Θοδωρή Αγγελόπουλο.
Ο Στρατηγός δεν θέλει να ξυπνήσει : «Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό» είναι η ατάκα που ακούγεται πάντα. Και συνήθως ισχύει. Για όλους υπάρχει εκείνη η στιγμή που ο Στρατηγός χαμηλά δεν σηκώνεται. Περνάει αρκετή ώρα κι ενώ ξέρεις ότι θα σηκωθεί κάποια στιγμή, απλώς βαριέσαι να το παλεύεις.
Ο Τσουμπάκα ανάμεσα στα πόδια : Το ζήτημα της τρίχας στην κεντρική περιοχή του σεξ είναι πολύπλοκο. Άλλοι δεν το περιποιούνται καθόλου και βλέπεις το μαλλιαρό τέρας του Star Wars, άλλοι δοκιμάζουν περίεργους σχηματισμούς κτλ. Αυτός που το βλέπει πρώτη φορά δεν θα ξέρει τι να πει/
Όταν τελειώνεις σε σημείο που δεν θέλει η κοπέλα: Είτε γιατί ο άντρας είναι πάνω στην απόλυτη κορύφωση και χάνει κάθε επαφή με το περιβάλλον είτε γιατί θέλει να περάσει το δικό του, μπορεί να τελειώσει σε σημείο που η κοπέλα δεν θέλει. Εκεί πώς το χειρίζεται αυτός και πως αυτή;

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.