Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΜΑΤΑ κ. ΨΗΝΑΚΗ ;;

Για να αξιοποιήσω τον Μαραθώνα χρειάζομαι τους καλύτερους...!!! Από σήμερα μου "έκατσε" ο καλύτερος τεχνοκράτης της αυτοδιοίκησης που "φλέρταρα" μήνες !!!
Θέλω να ευχαριστήσω τον πολιτικό επιστήμονα, καθηγητή και Πρόεδρο των Γενικών Γραμματέων Δήμων της Ελλάδας Μιχάλη Χρηστάκη που όχι μόνο δέχτηκε να είναι προσωπικός μου σύμβουλος αλλά και που δεν δέχτηκε καμία αμοιβή για τις υπηρεσίες του στον Δήμο Μαραθώνα!!!!






 

 ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΜΑΤΑ κ. ΨΗΝΑΚΗ ;;

Μόλις την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 10-9-2015, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ψηνάκης παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον νέο συνεργάτη του, τον κ. Μιχάλη Χρηστάκη, ο οποίος καθήμενος εκ δεξιών του Δημάρχου (!!) δήλωσε ότι ήρθε στο Μαραθώνα για να προσφέρει αφιλοκερδώς τις ...υπηρεσίες του !!

Μόλις εχθές ο κ. Ψηνάκης σε δική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα στο διαδίκτυο βγήκε και δημόσια ευχαρίστησε τον κ. Μιχάλη Χρηστάκη που δέχθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Δήμο Μαραθώνος ως ΑΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Δημάρχου.

Ωστόσο, ήδη από τις 4-9-2015 (!!) ο κ. Ψηνάκης, με την υπ΄ αρ. πρωτ. 24014/4-9-2015 έχει προβεί σε γνωστοποίηση ενδιαφέροντος για μία ακόμη θέση "ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ". Η θέση αυτή φυσικά είναι αμοιβόμενη ....

Η προκήρυξη αυτή δημοσιεύτηκε (αναγκαστικά βέβαια) στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην εφημερίδα "ΕΣΤΙΑ" (!!), λες και από την εφημερίδα αυτή θα δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούν οι ... ενδιαφερόμενοι και υπάρξουν πολλές συμμετοχές και άρα ... καλός ανταγωνισμός....

Είναι όμως χαρακτηριστικό ότι ο κ. Ψηνάκης "αναζητά" ειδικό συνεργάτη, έμισθο βέβαια, ο οποίος να έχει τα εξής προσόντα :

Να έχει ειδίκευση σε αναπτυξιακά θέματα, διεθνείς σχέσεις, γογιστικές πρακτικές και να έχει ανάλογη εμπειρία.

Όλως τυχαίως, τα προσόντα αυτά συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του κ. Μιχάλη Χρηστάκη. Είναι Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και εξειδικεύτηκε στα Ευρωπαϊκά Θέματα και στις Διεθνείς Σχέσεις στην Αγγλία και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου και Ειδικός Επιστήμονας στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.

Σήμερα, ο κ. Χρηστάκης είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, στην Β΄ Αθηνών....

Οι συμπτώσεις αυτές των απαιτούμενων προσόντων της διακήρυξης και των προσόντων του κ. Χρηστάκη είναι .... εξαιρετικές...!!

Απομένει να δούμε αν τελικώς ο κ. Χρηστάκης θα υποβάλει τα δικαιολογητικά του για την πρόσληψή του με μισθό από τον κ. Ψηνάκη.

Γιατί αν τελικά συμβεί αυτό, τότε ο κ. Ψηνάκης για μία ακόμη φορά θα έχει πει ψέμματα για δήθεν άμισθο σύμβουλο. Εκτός και αν υπάρχει παρανόηση και εννοούσε ότι θα είναι άμισθος σύμβουλος μέχρι να γίνει πρόσληψη. Σε κάθε περίπτωση εμείς απλά αναμένουμε πριν ....σπεύσουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρηστάκη....

 σ.σ. : Η επιλογή του έμμισθου ειδικού συνεργάτη γίνεται με απόφαση Δημάρχου, χωρίς μόρια και άλλα τινά. Η πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι μία τυπική διαδικασία...

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.