Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η μπύρα Νήσος με βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Υποστηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα Ελληνική και μικρή, η μπίρα Νήσος γεννήθηκε στη Βαγιά της Τήνου, από τον Αλέξανδρο Κουρή, τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη και τους Ελίνα και Κωστή Δάλλα. Είναι απαστερίωτη και μικροφιλτραρισμένη, τύπου Pilsner. Βύνες, λυκίσκοι και μαγιά εξαιρετικής ποιότητας ζυθοποιούνται αποκλειστικά με παραδοσιακούς, αργούς και φυσικούς τρόπους δημιουργώντας μία φρέσκια, ισορροπημένη και αναζωογονητική μπύρα με όγκο και σπιρτάδα.

Η ΝΗΣΟΣ έχει διαυγές βαθύχρυσο χρώμα και η γεύση της συνδυάζει την ευχάριστη γευστική πικράδα των λυκίσκων με την γλυκύτητα της βύνης. Ζυθοποιείται και εμφιαλώνεται 100% στην Τήνο από τη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων. Με 48.000 likes στο facebook, η ΝΗΣΟΣ είναι από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες των Κυκλάδων.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.