Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αμετανόητα ψεύτης μέχρι τέλος ο Γιούνκερ… Με τις Πλάτες της Ελίτ…

Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο, έχοντας απέναντί του τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε και πάλι ότι δεν ζήτησε ποτέ μειώσεις συντάξεων και μισθών για την Ελλάδα.
Ήταν σφάλμα που εγκαταλείψαμε το τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Αληθεύει ότι οι διαπραγματεύσεις έγιναν κεκλεισμένων των θυρών. Ήταν διαπραγματεύσεις που είχαν διαφορετικά επίπεδα και δεν καταφέραμε να βρούμε μια συμφωνία.

Ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ υπεραμύνθηκε των προτάσεών του και των προσπαθειών του στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρα δεν μπορέσει να αρνηθεί ότι εγώ ζήτησα και επέβαλα, οι πλοιοκτήτες επιτέλους να μπορούν να φορολογηθούν».
Και συνέχισε: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε μείωση του πρϋπολογισμού άμυνας της Ελλάδας και η πρόταση αυτή έγινε δεκτή. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι δεν ενδιαφέρθηκα για τους χαμηλοσυνταξιούχους και ούτε προτάθηκε από την Κομισιόν μείωση συντάξεων και μισθών.
Αφήνοντας αιχμές για τους δημόσιους ισχυρισμούς του Έλληνα Πρωθυπουργού τόνισε ότι «πρέπει να περιγράφει κανείς τα πράγματα όπως ακριβώς συνέβησαν μέσα από τις κλειστές πόρτες. Και πρότεινα επίσης, πακέτο 35 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη, το οποίο όμως δεν επαρκεί ώστε τα δημοσιονομικά να ανακάμψουν. «Πρέπει να υπάρχει μια πολιτική που να το επιτρέπει» τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.