Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η Τελική Μάχη – Λυσσαλέα Επίθεση για να… Σωπάσει ο Λαός – Δεν Κάνει Πίσω η Κυβέρνηση

Η Τελική Μάχη - Λυσσαλέα Επίθεση για να... Σωπάσει ο Λαός - Δεν Κάνει Πίσω η Κύβερνηση
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΎ ΔΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗ… ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ…

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΌΛΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ…
Με έκτακτη είδηση το διεθνές πρακτορείο αναφέρει πως το Συμβούλιο της Ευρώπης τάχθηκε εναντίον του ελληνικού δημοψηφίσματος με τον τρόπο που θα διεξαχθεί. Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι προϋποθέσεις του ελληνικού δημοψηφίσματος υπολείπονται των διεθνών προτύπων.
το διεθνές πρακτορείο αναφέρει πως το Συμβούλιο της Ευρώπης τάχθηκε εναντίον του ελληνικού δημοψηφίσματος με τον τρόπο που θα διεξαχθεί.
Την απόφαση «βόμβα» του ευρωπαϊκού θεσμού μετέδωσε πριν από λίγο το Associated Press. Ουσιαστικά το Συμβούλιο κρίνει άκυρο το δημοψήφισμα αναφέροντας τα προβλήματα που υπάρχουν με την έλλειψη χρόνου καθώς το μικρό χρονικό διάστημα από την ανακοίνωσή του δεν θεωρείται ικανοποιητικό.
Η κυβέρνηση πάντως στέλνει μήνυμα σε όλους πως δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει, ούτε στο ελάχιστο, από το δρόμο προς το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου το δημοψήφισμα προγραμματίζεται κανονικά. Μάλιστα μετά τις αφίσες που είναι έτοιμες και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να ψηφίσει «όχι» η κυβέρνηση ετοιμάζει και τηλεοπτικά σποτ.
Εξάλλου κυβερνητικές πηγές, παρά τα όσα λένε οι εταίροι, υποστηρίζουν πως το δημοψήφισμα αποτελεί μέρος και συνέχεια της διαπραγμάτευσης.
Παράλληλα από το Μαξίμου αναφέρουν πως περιμένουν από τους εταίρους να κάνουν σοβαρή πρόταση που να θέτει όλα τα ζητήματα σε νέα βάση.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.